Canon EF 50mm f/1.8 STM

ef 50mm f1.8 STM

Kompatibel med alle EOS-kameraer - herunder spejlløse kameraer, når man anvender EF-EOS M-objetktivadapteren

Et objektiv med en stor blænde til portrætter i høj kvalitet og fotos i svagt lys

Med Canon EF 50mm f/1.8 STM-objektivet kan du nemt fremstille mere kunstneriske og effektfulde fotos takket være en stor f/1.8-blænde, der giver skarpt fokus på dit motiv og en smukt sløret baggrund.


EF 50mm f/1.8 STM-objektivet er velegnet til:

Kunstnerisk og effektfuld fotografering

Den store f/1.8-blænde i EF 50mm f/1.8 STM giver dig muligheden for at gøre dit motiv helt skarpt og få en sløret baggrund. Fotografer omtaler dette som lav eller lille dybdeskarphed og får dit motiv til at stå frem, hvilket er godt til portrætter, idet personerne fremstår helt klart i dit billede.

50mm aperture sequence

Luk mere lys ind

Den store f/1.8-blænde lukker over 8 gange mere lys ind sammenlignet med standardzoomobjektivet, som leveres sammen med dit EOS*. Det giver skarpere billeder med mindre bevægelsessløring og mindre behov for at bruge flash under dårlige lysforhold, så du nemt kan indfange stemningen i et miljø med svagt lys.

more light in
portrait and everyday

Til portrætter og hverdagsbrug

En 50mm-brændvidde giver dig mulighed for at fylde billedrammen med dit motiv inden for en god afstand, så det er et velegnet objektiv til portrætter. Et perspektiv, der svarer til det menneskelige øje, og dens kompakte størrelse gør EF 50mm f/1.8 STM til et fremragende objektiv at have monteret på sit EOS-kamera.

Skarpt fokus i fotos og videoer

Den næsten lydløse STM (stepping motor)-teknologi fokuserer ekstremt hurtigt, når du tager fotos, så du kan reagere lynhurtigt for at indfange flygtige øjeblikke. Det er nemmere at skabe film i høj kvalitet med STM, fordi den leverer stabil og lydløs kontinuerlig fokusering, så dine film bliver jævne, og lydsporene indfanger kun de omgivende lyde og ikke støjen fra en fokuseringsmotor.

miss no moment

En genfødt klassiker

EF 50mm f/1.8 STM erstatter det populære EF 50mm f/1.8 II-objektiv, som var kendt for at levere enestående billedkvalitet til en overkommelig pris. Denne nyeste version giver samme iøjnefaldende fotokvalitet, men med en hurtig og næsten lydløs fokuseringsmotor og en mere robust opbygning, der svarer til prisen.

Billedgalleri

Se galleri

Specifikationer

Tilbehør