Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Prismæssigt overkommeligt STM-objektiv med en hurtig f/1.8-blænde til almindelig fotografering, portrætfotografering og fotografering i svagt lys.

Et objektiv med en stor blænde til portrætter i høj kvalitet og fotos i svagt lys

Med Canon EF 50mm f/1.8 STM-objektivet kan du nemt fremstille mere kunstneriske og effektfulde fotos takket være en stor f/1.8-blænde, der giver skarpt fokus på dit motiv og en smukt sløret baggrund.


EF 50mm f/1.8 STM-objektivet er velegnet til:

 • Portræt

  Perfekt til at indfange ansigtsudtryk hos familie og venner, ideelt til bryllupper, begivenheder og fester

 • Svagt lys

  Perfekt, når du befinder dig i mørke omgivelser og fotograferer aftenbilleder, fyrværkeri eller indendørs

 • Dagligdagen

  Indfang livet, som det udfolder sig foran dig, uanset om det er gaderne i din hjemby eller en særlig begivenhed.

Kunstnerisk og effektfuld fotografering

Den store f/1.8-blænde i EF 50mm f/1.8 STM giver dig muligheden for at gøre dit motiv helt skarpt og få en sløret baggrund. Fotografer omtaler dette som lav eller lille dybdeskarphed og får dit motiv til at stå frem, hvilket er godt til portrætter, idet personerne fremstår helt klart i dit billede.
8f669a16ae6611c17a438832606df7cdc3d9d749

Luk mere lys ind

Den store f/1.8-blænde lukker over 8 gange mere lys ind sammenlignet med standardzoomobjektivet, som leveres sammen med dit EOS*. Det giver skarpere billeder med mindre bevægelsessløring og mindre behov for at bruge flash under dårlige lysforhold, så du nemt kan indfange stemningen i et miljø med svagt lys.

EF 50mm f/1.8 STM
EF 50mm f/1.8 STM

Til portrætter og hverdagsbrug

En 50mm-brændvidde giver dig mulighed for at fylde billedrammen med dit motiv inden for en god afstand, så det er et velegnet objektiv til portrætter. Et perspektiv, der svarer til det menneskelige øje, og dens kompakte størrelse gør EF 50mm f/1.8 STM til et fremragende objektiv at have monteret på sit EOS-kamera.

Skarpt fokus i fotos og videoer

Den næsten lydløse STM (stepping motor)-teknologi fokuserer ekstremt hurtigt, når du tager fotos, så du kan reagere lynhurtigt for at indfange flygtige øjeblikke. Det er nemmere at skabe film i høj kvalitet med STM, fordi den leverer stabil og lydløs kontinuerlig fokusering, så dine film bliver jævne, og lydsporene indfanger kun de omgivende lyde og ikke støjen fra en fokuseringsmotor.

EF 50mm f/1.8 STM

En genfødt klassiker

EF 50mm f/1.8 STM erstatter det populære EF 50mm f/1.8 II-objektiv, som var kendt for at levere enestående billedkvalitet til en overkommelig pris. Denne nyeste version giver samme iøjnefaldende fotokvalitet, men med en hurtig og næsten lydløs fokuseringsmotor og en mere robust opbygning, der svarer til prisen.

Billedgalleri

Se galleri

Relateret tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Lens Hood ES-68

  En modlysblænde forhindrer, at der kommer tilfældigt lys ind i objektivet, samt at uønsket genskin indvirker på dine fotos.

 • Objektivtilbehør

  Objektivetui LP1014

  Beskyttende, blødt etui til udvalgte EF-objektiver.
 • Objektivtilbehør

  Lens Cap E-49

  Beskytter dit Canon-objektiv, når det ikke er i brug.

 • Objektivtilbehør

  Objektivstøvhætte E

  Beskytter dit Canon-objektiv, når det ikke er i brug.
 • Canon EF 50mm f/1.8 STM
  Bedømmelser og anmeldelser

  Du vil måske også kunne lide...

  Vores objektiveksperter har udvalgt fire alternativer til EF 50mm f/1.8 STM.