Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Et højtydende telezoomobjektiv. EF 70-200mm 1:4 L USM leverer en fremragende billedkvalitet i en lang række situationer. Det kompakte og lette design gør det perfekt til rejser.

Fordele

  • L-seriens optik
  • Let og kompakt
  • Konstant maksimal blænde på f/4
  • Fluorit- og UD-objektivelementer
  • Hurtig autofokus
  • Super Spectra-belægninger
  • Cirkulær blænde til behagelig baggrundssløring

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-200mm f/4L USM

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Professionelle funktioner


Den maksimale blænde på f/4 er tilgængelig ved alle brændviddeindstillinger og sikrer, at lukkerhastighederne ikke ændrer sig, når objektivet zoomer. Et ikke-roterende frontelement forenkler brugen af filtre som f.eks. polariserings- og gradueringsfiltre.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Tilbehør


Objektivet leveres med modlysblænde og et blødt etui.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-200mm f/4L USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Telefotoobjektiver

Når du er udstyret med større brændvidder, så du kan komme tættere på dit motiv uden at skulle forstyrre scenen.