Interchangeable Lens Cameras

Kameraer med udskifteligt objektiv

Opdag Canons kameraer med udskifteligt objektiv, og udforsk nye kreative metoder til at indfange dit motiv.

Opdag EOS R

EOS R-systemetI centrum af EOS R-systemet er Canons banebrydende teknologi, som lever nye objektiver og hurtigere fokushastighed. Det kan integreres med hele EOS-systemet bestående af EF- og EF-S-objektiver via en adapter samt med Speedlite-flash og tilbehør.

Opdag EOS R-systemet

Digitale spejlreflekskameraerCanons digitale spejlreflekskameraer tilbyder et bredt dynamikområde for at bevare detaljerne i højlys og skygger, billeder med lavt støjniveau direkte fra kameraet og kort dybdeskarphed for flotte portrætter. De er bygget til at levere professionelle resultater i alle dine optagelser.

Se hele udvalget af digitale spejlreflekskameraer

Kompakt spejlløst kameraVores udvalg af kompakte spejlløse EOS M-kameraer samler det bedste fra Canons kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer for at levere uovertrufne kvalitetsfotos og -film, der er spækket med detaljer, farver og stemning, selv i svagt lys.

Se udvalget af spejlløse EOS M-kameraer

Find det system, der passer til dig

I over 30 år har det legendariske EOS-system givet fotografer og filmfolk et forspring. Med vores udvalg af kameraer og objektiver har vejen til større kreativitet aldrig været nemmere.

SE MERE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Alle objektiver

Canon-objektiver er verdensberømte for at give utroligt skarpe, klare og smukke billeder fulde af farver og kontrast. De kombinerer håndværk og den nyeste optiske teknologi for at sikre enestående fotos og film.

Udforsk det nu

All lenses

Er du ikke sikker på, hvilken model du skal vælge?

Brug vores kameravælger til at finde det perfekte kamera for dig.

Find mit kamera

Canon DSLR-kameravælger

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu