CANON EOS R5

Få forbindelse

EOS R5 er et af de mest forbundne kameraer, vi nogensinde har lavet, med mulighed for at overføre billedfiler via din mobile enhed eller dit Wi-Fi-netværk til dine kunder, sociale medieprofiler eller endda til cloud-konti derhjemme via vores tjeneste image.canon.

Superstabil, superhurtig

EOS R5 kan skabe hurtigere og mere stabile trådløse forbindelser takket være indbygget dual-band 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi og understøttelse af 802.11a-, b-, g-, n- og 802.11ac-standarder. En Bluetooth Low Energy-forbindelse, der altid er aktiveret, holder kameraet tilsluttet til mobile enheder, så du kan gennemse, redigere og overføre billeder på telefoner og tablets.

Kameraet kan bruge Wi-Fi til at kommunikere med mobile enheder, uploade billeder til cloud'en via image.canon eller sende billeder direkte via FTP.

Camera Connect-app

Begynd dit digitale workflow, før du kommer tilbage fra din optagelse. Start Canon Camera Connect-app'en på din smartphone eller tablet, så opretter EOS R5 automatisk forbindelse via Wi-Fi, så du kan gennemse indholdet på kameraets hukommelseskort og overføre billeder til redigering med Canon Digital Photo Professional-app'en eller til deling.

Det er også muligt at konfigurere EOS R5 til automatisk billedoverførsel, så billeder sendes automatisk til din mobile enhed, mens du optager.

App'en giver også fotografer mulighed for at styre deres EOS R5-kameraer trådløst – til stillbilleder og video. Vælg, hvor du vil fokusere, justér eksponeringen og se, hvad dit kamera ser, ved hjælp af Live View-fjernoptagelse, så du kan optage trådløst fra svært tilgængelige vinkler.

EOS R6 Mark II

Canon Camera Connect

Opret forbindelse mellem dit kamera og din Apple- eller Android-enhed for fjernoptagelse og nem fotodeling.

image.canon

Canons nye cloud-fototjeneste, image.canon, giver brugerne mulighed for at gemme et ubegrænset antal fotos, herunder RAW-filer, online i op til 30 dage. Billedfiler kan derefter flyttes til Google Drev, Adobes Creative Cloud eller et lokalt offline-lager.

EOS R5 er det første EOS, hvormed du kan uploade billeder automatisk til image.canon-cloud'en, så de ligger klar til dig på din synkroniserede PC/Mac-computer, når du vender tilbage fra en optagelse.

image.canon

Enkel overførsel af billeder og film fra dit Canon-kamera til dine enheder og webtjenester.

FTP

For professionelle fotografer, der har brug for at levere fotos direkte til kunderne hurtigt og sikkert fra optagelsesstedet, har EOS R5 indbygget FTP og FTPS ved hjælp af kameraets indbyggede Wi-Fi. FTP-indstillinger kan konfigureres i kameraet eller offline ved hjælp af EOS Utility-softwaren, og der kan gemmes op til 10 forudindstillinger, så de kan genkaldes med det samme.

Der fås et WFT-R10 Wi-Fi-greb (tilbehør) til EOS R5, som også har en Gigabit Ethernet-forbindelse til kabelbaserede netværksforbindelser og tilføjer MIMO-antenner til Wi-Fi med længere rækkevidde og mindre interferens. Sikker billedoverførsel fra SFTP er også tilføjet.

Når billeder er evalueret eller mærket med et stemmememo, kan disse metadata overføres sammen med billedfilerne – det giver uvurderlige oplysninger for billedredaktører og bureauer.

Statusvisning for FTP-overførsel
Denne visning, som er efterspurgt af nyheds- og sportsfotografer, når de sender billeder via FTP, viser, hvor lang tid det vil tage at sende billederne. Dermed kan fotografer træffe en velovervejet beslutning om, hvorvidt de vil blive, hvor de er, og afslutte overførslen eller finde en hurtigere forbindelse et andet sted.

Beskyt billedoverførsel
Muligheden for automatisk at "beskytte" billeder, der er blevet sendt til en FTP-server, er nyttig for mange nyheds- og sportsfotografer. Beskyttelse af billeder betyder, at de er låst og ikke kan slettes ved et uheld, og at det nemt kan identificere, hvilke billeder der blev sendt til en klient, når de alle overføres til computeren efter optagelsen.

For komplet kontrol over FTP-funktioner og mulighed for at tilføje IPTC-data og stemmememoer til billeder udvider Canon Mobile File Transfer-appen dit kameras FTP-funktioner ved hjælp af din smartphone.

Læs mere, og download >

Relaterede artikler

 • ARTIKEL

  Første optagelser med Canon EOS R5: Naturen fanges i smukke detaljer

  Ulla Lohmann og Robert Marc Lehmann om, hvordan Canon EOS R5' 45MP sensor og AF med øjensporing hjalp dem med at tage fænomenale udendørs billeder.

 • ARTIKEL

  Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

  I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.

 • ARTIKEL

  Canon EOS R5: 10 funktioner, du ikke må gå glip af

  Opdag de funktioner, der gør EOS R5 nyskabende, herunder muligheden for at optage stillbilleder med 45 Megapixel opløsning ved op til 20 billeder/sek. og 8K RAW-videooptagelser.

 • ARTIKEL

  Canon EOS R5 vs. EOS R6 – hvad er det rigtige for dig?

  Canon introducerer ikke ét, men to banebrydende spejlløse fullframe-kameraer. Hvad er det rigtige til dig? Vi ser på EOS R5 og EOS R6 side om side.