CANON EOS R5

Få forbindelse

EOS R5 er et af de mest forbundne kameraer, vi nogensinde har lavet, med mulighed for at overføre billedfiler via din mobile enhed eller dit Wi-Fi-netværk til dine kunder, sociale medieprofiler eller endda til cloud-konti derhjemme via vores tjeneste image.canon.

Få forbindelse

Superstabil, superhurtig

EOS R5 kan skabe hurtigere og mere stabile trådløse forbindelser takket være indbygget dual-band 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi og understøttelse af 802.11a-, b-, g-, n- og 802.11ac-standarder. En Bluetooth Low Energy-forbindelse, der altid er aktiveret, holder kameraet tilsluttet til mobile enheder, så du kan gennemse, redigere og overføre billeder på telefoner og tablets.

Kameraet kan bruge Wi-Fi til at kommunikere med mobile enheder, uploade billeder til cloud'en via image.canon eller sende billeder direkte via FTP.

Camera Connect-app

Begynd dit digitale workflow, før du kommer tilbage fra din optagelse. Start Canon Camera Connect-app'en på din smartphone eller tablet, så opretter EOS R5 automatisk forbindelse via Wi-Fi, så du kan gennemse indholdet på kameraets hukommelseskort og overføre billeder til redigering med Canon Digital Photo Professional-app'en eller til deling.

Det er også muligt at konfigurere EOS R5 til automatisk billedoverførsel, så billeder sendes automatisk til din mobile enhed, mens du optager.

App'en giver også fotografer mulighed for at styre deres EOS R5-kameraer trådløst – til stillbilleder og video. Vælg, hvor du vil fokusere, justér eksponeringen og se, hvad dit kamera ser, ved hjælp af Live View-fjernoptagelse, så du kan optage trådløst fra svært tilgængelige vinkler.

Canon Camera Connect

Opret forbindelse mellem dit kamera og din Apple- eller Android-enhed for fjernoptagelse og nem fotodeling.

image.canon

Canons nye cloud-fototjeneste, image.canon, giver brugerne mulighed for at gemme et ubegrænset antal fotos, herunder RAW-filer, online i op til 30 dage. Billedfiler kan derefter flyttes til image.canons permanente 10 GB-lager, Google Drive, Adobes Creative Cloud1 eller et lokalt offline-lager.

EOS R5 er det første EOS, der gør det muligt at uploade billeder automatisk til image.canon-cloud'en, så de ligger klar til dig på din synkroniserede pc/Mac-computer, når du vender tilbage fra en optagelse.

image.canon

Enkel overførsel af billeder og film fra dit Canon-kamera til dine enheder og webtjenester.

FTP

For professionelle fotografer, der har brug for at levere fotos direkte til kunderne hurtigt og sikkert fra optagelsesstedet, har EOS R5 indbygget FTP og FTPS ved hjælp af kameraets indbyggede Wi-Fi. FTP-indstillinger kan konfigureres i kameraet eller offline ved hjælp af EOS Utility-softwaren, og der kan gemmes op til 10 forudindstillinger, så de kan genkaldes med det samme.

Der fås et WFT-R10 Wi-Fi-greb (tilbehør) til EOS R5, som også har en Gigabit Ethernet-forbindelse til kabelbaserede netværksforbindelser og tilføjer MIMO-antenner til Wi-Fi med længere rækkevidde og mindre interferens. Sikker billedoverførsel fra SFTP er også tilføjet.

Når billeder er evalueret eller mærket med et stemmememo, kan disse metadata overføres sammen med billedfilerne – det giver uvurderlige oplysninger for billedredaktører og bureauer.

Relaterede artikler

  1. Tilgængelig fra midten af 2020.