APP

Canon
MOBILE FILE TRANSFER-app

Udnyt styrken i 5G, og redefinér dit trådløse workflow med en mobil filoverførselsapp, der giver dig mulighed for at oprette, redigere og tilføje IPTC-data til billeder for hurtigere mærkning og katalogisering, når du er ude i felten.

ACCELERÉR DIT WORKFLOW

Giv dit workflow et boost, og arkivér dine billeder hurtigere med en app, der er bygget op omkring høj ydeevne. Tilføj metadata til billeder, konfigurér FTP-protokoller og meget mere med denne Canon-mobilapp med din 5G-kompatible telefon. Det giver nye niveauer af levering – selv mens du stadig optager.

 • ARBEJD SMARTERE

  Send billedoplysninger direkte til kameraet

  Brug app'en til at føje IPTC-metadata til billeder før eller efter optagelse. Indlæs optagelsesdetaljer som f.eks. placering, motiv, begivenhed og det anvendte kamera for at spare tid bagefter.

 • OPTIMERET EFFEKTIVITET

  Importér data, der er klargjort på forhånd

  Den tid, der bruges før en optagelse, giver mere effektivitet bagefter, og derfor giver app'en dig mulighed for automatisk at tilføje oplysninger og stemmememoer til billeder i det øjeblik, de optages.

 • TILSLUT PÅ FARTEN

  Opret FTP-serverindstillinger, og gem dem på telefonen

  Brug app'en til at gemme op til 20 FTP-adresser, overføre stillbilleder via Wi-Fi eller en 5G-kompatibel telefon; en ideel løsning for en professionel fotograf, der er på farten.

 • OPTAG OG UPLOAD

  Tilslut via USB eller Wi-Fi1, og overfør automatisk

  App'en giver mulighed for trådløs tilslutning til hurtig og stabil billedoverførsel fra kameraet til app'en ved hjælp af telefonforbindelsen eller Wi-Fi for at overføre billeder til kunder, så snart de er taget.

 • ØJEBLIKKELIG OVERFØRSEL

  Vælg og send billeder

  Se dine billeder i app'en, og send dem enkeltvis eller som et batch via multi-billedoverførsel. Når du har sendt dem, vil miniaturebillederne være markeret for at vise en vellykket overførsel.

 • BESKÆR, BEDØM OG MEGET MERE

  Beskær2, tilføj stemmememo, og indstil stjernebedømmelse

  Beskær og send dine billeder, brug den universelt understøttede stjernebedømmelse til at angive præference, og tilføj indtalte kommentarer til dine billeder for specifikke oplysninger eller instruktioner.

 • Vigtigste fordele

 • ARBEJD SMARTERE

  Metadata i branchestandard

  Det er vigtigt at sikre, at dine copyright- og titeldata overholder accepterede protokoller, når du arbejder med nyhedsorganisationer. Oplysninger som dit navn, copyright-oplysninger og billedteksten kan nemt integreres i MFT-appen. IIM-standardmetadata, der er integreret i billeder, kaldes ofte "IPTC-overskrifter" og kan nemt kodes og afkodes af den mest populære fotoredigeringssoftware. Brug appen til at føje IPTC-metadata til billeder før eller efter optagelse. Indlæs optagelsesdetaljer som f.eks. placering, motiv, begivenhed og det anvendte kamera for at spare tid bagefter.

 • OPTIMERET EFFEKTIVITET

  Arbejd smartere på afstand, og forbered dig hurtigere

  Takket være den fortsatte udrulning af 5G-netværk kan appen fungere via din telefons mobilsignal, så du kan arbejde eksternt uden Wi-Fi og sende fra hvor som helst i felten. Når du kender oplysningerne om en tildeling og kan tilføje oplysningerne på forhånd, giver appen dig mulighed for at indtaste oplysningerne på forhånd og automatisk tilføje optagelsesoplysninger, f.eks. geotags via telefonens GPS og stemmeoplysninger, det øjeblik hvert billede optages. Appen kan låses, når oplysningerne er blevet angivet, for at forhindre utilsigtet sletning, når du er ude i felten.

 • TILSLUT PÅ FARTEN

  Vælg eller skift indstillinger for FTP-server

  MFT-appen gør det muligt at vælge eller ændre FTP-serveren lige før afsendelse, hvilket gør det muligt at sende billeder til forskellige steder hurtigere og nemmere. Brug app'en til at gemme op til 20 FTP-adresser, overføre stillbilleder via Wi-Fi eller en 5G-kompatibel telefon; en ideel løsning for en professionel fotograf, der er på farten.

 • OPTAG OG UPLOAD

  Tilslut via USB eller Wi-Fi1, og overfør automatisk

  Brug overførselsskærmbilledet i appen til at se overførselsstatus i realtid for billeder, mens de sendes. Appen giver mulighed for kablet eller trådløs forbindelse for hurtig og stabil billedoverførsel fra kamera til app. Brug telefonens mobil- eller Wi-Fi-forbindelse til at overføre billeder til klienter i det øjeblik, de optages. Billeder overføres ikke til din telefon, du skal blot gå gennem appen direkte fra dit kamera, så du behøver ikke at bekymre dig om, at telefonens hukommelse bliver fyldt uventet op. Og som et vigtigt punkt: Automatisk overførsel kan også bruges til at oprette en sikkerhedskopi af billeder et andet sted, når du optager i farlige situationer.

 • ØJEBLIKKELIG OVERFØRSEL

  Vælg og send billeder

  Der er to metoder i appen til at sende billeder: Enten som enkeltfiler eller som gruppe via overførsel af flere billeder. Overførsel af et enkelt billede er den enkleste måde at sende et bestemt billede på. Du skal blot finde det billede, du vil sende, og derefter klikke på ikonet "Transfer" (Overfør), hvorefter det sendes til FTP-serveren fra kameraet. Denne indstilling er ideel, hvis der skal anvendes et stemmememo via telefonen. Ved batch-afsendelse skal du blot trykke på knappen "Select" (Vælg) øverst til højre på skærmen og derefter vælge billederne eller vælge en række billeder ved at trykke på et billede og holde det nede og derefter vælge det sidste billede i den rækkefølge, du vil sende. Når du har sendt dem, vil miniaturebillederne være markeret for at vise en vellykket overførsel. Brug en kablet USB-forbindelse for hurtigere overførsel.

 • BESKÆR, BEDØM OG MEGET MERE

  Beskær2, tilføj stemmememo, og indstil stjernebedømmelse

  MFT-appen har en grundlæggende opretnings- og beskæringsfunktion, der gør det muligt at forbedre billederne, før de overføres via FTP. Appen kan også bruges til at sortere billeder via stjernebedømmelse. Appen og kameraet kan begge anvende disse bedømmelser, så du kan foretage redigeringer fra en stor gruppe billeder for at vælge, hvilke billeder der skal sendes fra et endeligt sæt. Alternativt kan bedømmelserne bruges til at identificere forskellige emner til senere redigering eller katalogisering efter en optagelse. Bedømmelsessystemet (stjerner) understøttes universelt, så billeder, der er bedømt, også kan ses, når de åbnes i de fleste fotoredigeringsprogrammer som Lightroom og Photoshop. Derfor kan bedømmelsen bruges som en del af dit workflow fra optagelse til redigering.

 • Download Canons MOBILE FILE TRANSFER-app

  MOBILE FILE TRANSFER-appen kan downloades gratis fra din enhed. Du skal bare gå til App Store eller Google Play og søge efter "Mobile File Transfer".

  Se den relevante app-side for fuld kompatibilitet.

  Kompatibilitetsoplysninger

  Canons MOBILE FILE TRANSFER-app er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder.

  Relaterede artikler

 • SPORTSFOTOGRAFERING

  Optag finurlige sportsfotos, der helt sikkert vil give konkurrenterne baghjul

  Elsker du sport, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal fange enestående sportsfotos? Fem professionelle fotografer afslører de teknikker, de brugte til at tage deres yndlingsbilleder.

 • MAKROFOTOGRAFERING

  Abstrakt makrofotografering: optagelse af sæbebobler

  Find ud af, hvordan du optager flotte, farverige og abstrakte makrobilleder af sæbebobler med denne nemme trinvise vejledning.

 • WILDLIFE-FOTOGRAFERING

  Vildt helt ind i hjertet

  Fem grunde til, at PowerShot SX740 HS er perfekt til fotografering af dyreliv.

 • ARTIKEL

  EOS R6, EOS R5 og EOS-1D X Mark III opdateret

  En firmwareopdatering låser op for nye funktioner i Canons bedste kameraer. Richard Walch, Martin Bissig og Eddie Keogh satte dem på prøve.

 • Du vil måske også være interesseret i

 • Canon Camera Connect-app

  Opret forbindelse mellem dit kamera og din Apple- eller Android-enhed for firmwareopdateringer, fjernoptagelse og nem download af dine fotos.

 • Digital Photo Professional Express

  Behandl hurtigt RAW-filer på dine mobile enheder, mens du er på farten.

  1. Se oplysninger om kompatibilitet i Apple App Store eller Google Play Store
  2. Kun Android