Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zoom i høj kvalitet med innovativ objektivvisning og Nano USM – fantastisk til fotografering af dyr i naturen og sport.

Køb nu

Overlegen ydelse, når du optager på afstand

Perfekt til udendørs sport og vilde dyr. EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM er kompatibelt med digitale EOS-spejlreflekskameraer med full-frame- eller APS-C-sensor.

Se kompatibilitetssiden for flere oplysninger

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Et rigtigt godt objektiv til

Få fjerne motiver tættere på

En maksimal telefotobrændvidde på 300mm hjælper dig med at komme tæt på dit motiv og med at fylde billedet ud. Det gør det til en fantastisk tilføjelse til dit standardobjektiv og kan udvide din fotografering.

Højtydende fokusering

Nano USM giver dig mulighed for at fokusere på dit motiv hurtigt, smidigt og roligt. Det gør dette objektiv perfekt til optagelse af stillbilleder af hurtigtbevægende motiver samt uafbrudte lydspor og naturlige pull-focus-overgange under filmoptagelse.

Læs mere om fokusteknologier

NANOUSM

Uovertruffen billedkvalitet

En cirkulær blænde med 9 lameller bidrager til at få dine motiver til at stå ud fra omgivelserne og skaber en smuk baggrundssløring. Integreret, specialiseret UD-linseelementer bidrager til at reducere kromatisk aberration og fastholder en høj opløsning og en høj billedkvalitet i hele zoomområdet.

Fact action close up bird wildlife

Hold dig informeret med indbygget visning i objektivet

En innovativ visning af objektivoplysninger placeret oven på objektivet viser vigtige oplysninger, selv under dårlige lysforhold. Det er utrolig nyttigt, selv hvis du optager en film ved hjælp af Live View, til at sikre, at dit billede er stabilt, og det giver dig også mulighed for at kontrollere fokusafstand og dybdeskarphed ved forskellige blænder.

Letsvægtskompakt design

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vejer 710 g og måler 14,55 cm, når det er trukket sammen. Det er et ideelt objektiv til optagelse på steder, og når du er undervejs.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Bør jeg opgradere?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM erstatter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM og leverer forbedret optisk ydeevne og design.

Avanceret optisk design

Sofistikeret optik, herunder et UD-linseelement, der sikrer fantastisk billedkvalitet med høj kontrast og opløsning i hele zoomområdet, selv under vanskelige optageforhold.

Small plane flying lake

Forbedret billedstabilisator

Billedstabilisatoren i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM reducerer kamerarystelser med op til 4 trin, så du kan bruge en lukkertid, der er 4 trin langsommere, end du normalt skal bruge for at få et skarpt billede.

Low light close up child bike ride

Galleriet

Relaterede produkter

Tilbehør

Telephoto lens range packshots

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.

Læs mere