Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zoom i høj kvalitet med innovativ objektivvisning og Nano USM – fantastisk til fotografering af dyr i naturen og sport.

Et rigtigt godt objektiv til

 • Udendørssport

  Skab illusionen af at være midt i al action. Indfang billeder af den perfekte serv, de umulige mål samt fejringerne på banen.

 • Dyr i naturen

  Kom tættere på naturen, end du nogensinde har turdet eller forestillet dig, og tag fremragende billeder af fugle i flugt, dyr på en safari, eller når de hviler sig i en naturpark.

 • Rejser

  Rejsefotografering er ikke kun for globetrottere, sightseeing, dovne dage og spontane øjeblikke giver også højt skattede minder.

Få fjerne motiver tættere på

En maksimal telefotobrændvidde på 300mm hjælper dig med at komme tæt på dit motiv og med at fylde billedet ud. Det gør det til en fantastisk tilføjelse til dit standardobjektiv og kan udvide din fotografering.

Nano USM giver dig mulighed for at fokusere på dit motiv hurtigt, smidigt og roligt. Det gør dette objektiv perfekt til optagelse af stillbilleder af hurtigtbevægende motiver samt uafbrudte lydspor og naturlige pull-focus-overgange under filmoptagelse.

Nano USM giver dig mulighed for at fokusere på dit motiv hurtigt, smidigt og roligt. Det gør dette objektiv perfekt til optagelse af stillbilleder af hurtigtbevægende motiver samt uafbrudte lydspor og naturlige pull-focus-overgange under filmoptagelse.

Uovertruffen billedkvalitet

En cirkulær blænde med 9 lameller bidrager til at få dine motiver til at stå ud fra omgivelserne og skaber en smuk baggrundssløring. Integreret, specialiseret UD-linseelementer bidrager til at reducere kromatisk aberration og fastholder en høj opløsning og en høj billedkvalitet i hele zoomområdet.

Hold dig informeret med indbygget visning i objektivet

En innovativ visning af objektivoplysninger placeret oven på objektivet viser vigtige oplysninger, selv under dårlige lysforhold. Det er utrolig nyttigt, selv hvis du optager en film ved hjælp af Live View, til at sikre, at dit billede er stabilt, og det giver dig også mulighed for at kontrollere fokusafstand og dybdeskarphed ved forskellige blænder.

Letsvægtskompakt design

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vejer 710 g og måler 14,55 cm, når det er trukket sammen. Det er et ideelt objektiv til optagelse på steder, og når du er undervejs.

Bør jeg opgradere?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM erstatter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM og leverer forbedret optisk ydeevne og design.
Canon Camera

Avanceret optisk design

Sofistikeret optik, herunder et UD-linseelement, der sikrer fantastisk billedkvalitet med høj kontrast og opløsning i hele zoomområdet, selv under vanskelige optageforhold.

Forbedret billedstabilisator

Billedstabilisatoren i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM reducerer kamerarystelser med op til 4 trin, så du kan bruge en lukkertid, der er 4 trin langsommere, end du normalt skal bruge for at få et skarpt billede.

Canon Camera
Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Relaterede produkter

Tilbehør

 • Objektivdæksel E-67II

  Beskytter objektivet mod støv


  Shop Nu

 • Modlysblænde ET-74B

  Beskytter objektivet mod falsk lys

 • Objektivtaske LP1222

  En kompakt objektivtaske

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.
Læs mere