EOS 1300D Lifestyle-

Canon Photo Companion

Lær nye fototeknikker, og få mest muligt ud af dit kamera.

Start din rejse

Vores Photo Companion-app erstatter nuværende Guide-apps og har til formål at forbedre din viden om fotografering ved at give dig adgang til individuelt tilpassede artikler og kurser. Download nu, registrér dig hos Canon, og få det perfekte billede.

Hvad er Photo Companion-app'en?

Begynd din fotografiske rejse, og lær, hvordan du styrer eksponeringen, få eksperttips og afprøv forskellige teknikker.

Personlig profil

Når du har downloadet app'en, skal du blot vælge dit kamera og angive, hvordan du fotograferer, så skræddersyr vi artikler og videoer til dig. Fuldfør øvelser og læs tips, hvorefter du kan låse op for nye og mere avancerede øvelser og tips, indtil du når det højeste niveau.

Få overblik over din fremgang, og skift indstillinger på profilsiden.

Mobile

Bliv inspireret

Tag en tur med vores City Guides, og fotografér byer som London og Amsterdam på en helt ny måde.

Få at vide, hvordan Canon-ambassadører og Canon Explorers har gjort karriere i fotoverden, se hvad andre Canon-brugere har uploadet til vores Galleri, og find inspiration til at prøve nye ting.
Billede: Brent Stirton, Canon-ambassadør

Brent Stirton, Canon Ambassador

Fototeknikker

Læs vores tips om komposition, hvordan du får dit motiv til at skille sig ud, og hvordan du laver imponerende time lapse-film med vores videokurser.

Mobile Photography Techniques
Compatibility

Kompatibilitet

Denne app kan i øjeblikket kun bruges sammen med 80D-, 1300D-, 1200D-, 100D-, 750D-, 760D-, 7D Mark II, 700D-, M3, M5, M6 og M10 kameraer, men vi tilføjer snart flere kameraer.

Start din rejse

Vores Photo Companion-app erstatter nuværende Guide-apps og har til formål at forbedre din viden om kameraer ved at give dig adgang til individuelt tilpassede artikler og kurser. Download nu, og få det perfekte billede.