CANON XF605

Optagelsesfleksibilitet

Broadcast-venlige optagelsesformater

XF605 understøtter 4K UHD 59,94p/50,00p 4:2:2 10-bit-optagelse med Canons driftssikre MXF-baserede XF-AVC samt alsidige MP4-formater.

Forbedrede optagelsesmetoder

Udnyt XF605's fulde kreative potentiale via en række optagelsesmetoder. Slow- & fastmotion-metode gør det muligt at optage klip ved billedhastigheder på op til 120 P i FHD til actionsekvenser og imponerende slowmotion. Gå aldrig glip af et øjeblik med Pre-Recording-metode, udforsk stop-motion-animation med Frame Recording, og opret nemt timelapse-videoer i kameraet ved hjælp af Interval Recording.

XF605

XF605 introducerer udvidede brugerdefinerede billedindstillinger med tre BT.709-variationer (Normal, Bred, Standard) samt introduktion af EOS Standard og EOS neutral, der giver større fleksibilitet til dine produktioner.

Brugerne kan også uploade deres egne 3D LUT'er til kameraet ved at oprette look-filer til intern optagelse, der fungerer sammen med de eksisterende brugerdefinerede billedindstillinger.

Alsidig optagelse på to SD-kort

Dobbelte UHS-II SD-kortslots låser op for et fleksibelt udvalg af optagelsesmuligheder, herunder samtidig optagelse i forskellige filformater, opløsninger og farvesampling. XF605 introducerer også en ny simultan lydoptagelsesfunktion, der gør det muligt at gemme lydfiler til transskribering på ét kort, mens hovedvideoen optages til det andet.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.