CANON XF605

Fremragende billedbehandling

Realisér kraften og fleksibiliteten

Som det første kamera i XF-serien, der kombinerer en 4K CMOS-sensor af 1,0-typen med DIGIC DV7-billedprocessoren, sætter XF605 en ny standard for professionel billedkvalitet på broadcast-niveau.

Fremragende optik

Med et optisk design, der omfatter to asfæriske linseelementer og et Super UD-linseelement, kan XF605's højtydende 4K-objektiv i L-serien levere enestående billedkvalitet i alle dele af skærmen. Den alsidige 15x optiske zoom giver en 35mm-ækvivalent rækkevidde på 25,5mm-382,5mm og opnår yderligere fleksibilitet via 30x Advanced Zoom til Full HD-optagelse i høj kvalitet.

Effektiv billedstabilisering

Canons 5-aksede billedstabilisering sikrer knivskarpe resultater, når du optager håndholdt eller på farten. Ved hjælp af en kombination af Standard IS, Dynamic IS og Powered IS tilbyder XF605 yderst effektiv billedstabiliseringsstyring, der komplementerer en lang række forskellige motiver og optagelsessituationer.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.