CANON XF605

Banebrydende AF-teknologi

Øjengenkendelse AF

XF605 drager fordel af de seneste fremskridt inden for Canons berømte Dual Pixel CMOS AF. Det er det første videokamera i XF-serien med Eye Detection AF, der gør det muligt for XF605 at registrere og spore personer med præcision, selv når et andet motiv vises i forgrunden.

Avanceret EOS iTR AF X

XF605 er det første professionelle videokamera, der bruger EOS iTR AF X-autofokusteknologi med 'deep learning', som kan forblive låst på motivets hoved, selv når de vender væk fra kameraet.

Dual Pixel Focus Guide

Ved manuel fokusering med XF605 kan brugerne drage fordel af en fokusguide på skærmen, der bruger oplysninger fra Dual Pixel CMOS AF-systemet til at angive, om fokus er foran motivet eller bagved. Når vejledningen på displayet bliver grøn, kan brugeren være sikker på, at han/hun har opnået et knivskarpt fokus.

Face Priority AF

Face Priority AF justerer automatisk fokus til at spore en persons ansigt i billedet, mens Face Only AF kun reagerer, når der registreres et ansigt i billedet.

Tracking AF

Vælg et motiv via touchscreenen eller joysticket, så vil XF605 holde motivet i fokus, når det bevæger sig gennem billedet.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.