CANON XF605

Brugervenlighed og fleksibilitet

Forbedrede touchscreen-funktioner

Ud over det populære Direct Touch-interface til øjeblikkelig kontrol over AF- og skærmindstillinger understøtter den indbyggede 3,5" LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes, touch-betjening til afspilningsstyring, menunavigation og optagelsesindstillinger.

Mere end 100 funktioner, herunder Eye Detection AF, Gain Boost og Focus Guide, kan tildeles til 11 knapper, der kan tilpasses, og som er nemme at få adgang til på den kompakte hovedenhed, mens du kigger gennem den elektroniske søger.

XF605_Lifestyle

Uafhængige kontrolringe

Selv med XF605's kompakte størrelse har det optiske zoomobjektiv tre-ringsbetjening. Fokus, zoom og iris kan justeres uafhængigt via objektivringene, som hver især har en unik taktil respons for præcis kontrol.

XF605

Indbyggede ND-filtre

En intern, roterende ND-filterenhed muliggør kreativ kontrol over blænde og lukkertid i en lang række optagelsessituationer. Tre tætheder – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – justeres ved hjælp af praktisk placerede eksterne knapper i nærheden af objektivrøret.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.