CANON XF605

Høj følsomhed og stort dynamikområde

XF605 kan optage Hybrid Log-Gamma- (HLG) og PQ-formater (Perceptual Quantization) internt og er et alsidigt værktøj til hurtigt turnaround for HDR-optagelser. For produktioner, der har brug for udvidet gradueringsfleksibilitet, giver Canon Log 3 et enestående dynamikområde og gør det nemmere at opnå et sammenhængende udseende i en opsætning med flere kameraer.

XF605 er det første videokamera i XF-serien, der er udstyret med høj følsomhed, hvilket betyder, at sensorens egenskaber ved svag belysning er blevet væsentligt forbedret, hvilket giver en følsomhed, der svarer til F12 ved 2000 lux. Der er også tilføjet en ny gain boost-funktion, som gør det muligt at booste standardforstærkningen på -6 dB til 21 dB øjeblikkeligt til 36 dB via en knap, der kan tildeles af brugeren. XF605 er også udstyret med en infrarød funktion til optagelse i næsten mørke.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.