CANON XF605

Professionelle tilslutningsmuligheder

Fleksible tilslutningsmuligheder

På trods af de kompakte dimensioner tilbyder XF605 et omfattende udvalg af professionelle stik, herunder 12G-SDI til afsendelse af et ukomprimeret 4K-signaloutput via et enkelt interface, HDMI-udgang, USB Type-C, to XLR-indgange og meget mere.

XF605

Multifunktionssko (tilbehør)

XF605 har en multifunktionel tilbehørssko med elektroniske kontakter. Kompatibelt tilbehør kan bruges til at udvide kameraets eksisterende funktioner, hvilket giver maksimal alsidighed i felten.

XF605

Omfattende lydfleksibilitet

To XLR-indgange på XF605's greb giver direkte tilslutning af professionelle mikrofoner. Uafhængige lydbetjeningsknapper giver nøjagtig overvågning af lydniveauer, så du kan optage den bedste lyd til dine produktioner. 4-kanals lydoptagelse er også tilgængelig ved kombination af XLR'er, 3,5mm eller interne stereomikrofonindgange.

XF605

Alsidighed ved simultant output

XF605 har simultan output-funktion til EVF, LCD, SDI og HDMI og er nem at tilpasse til multivisning og ekstern optagelse ved hjælp af en række enheder. Både den elektroniske søger og LCD understøtter View Assist-værktøjer, så brugere kan finjustere eksponeringen for HDR-indhold.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.