CANON XF605

Fjernbetjening og netværksfunktionalitet

XF605 har 12G-SDI-, Wi-Fi- og Ethernet-tilslutning, som understøtter IP-streaming i H.264, ideelt til live streaming.

USB-videooutput

Som det første professionelle videokamera i XF-serien, der understøtter videoudgang (UVC) fra et USB-C-stik, kan XF605 bruges som et webkamera. USB PTP understøttes også, hvilket gør det muligt at importere filer fra kameraet til en computer.

Fjernbetjeningsfunktioner

XF605 er kompatibelt med en lang række kablede og trådløse fjernbetjeningsløsninger. Det understøtter Canon RC-V100-multifunktionsfjernbetjeningen og den nye Browser Remote, som er optimeret til enkeltbrugeroptagelse med en smartphone eller tablet. Kompatible fjernbetjeninger som f.eks. RC-IP100 kan også bruges til at styre XF605 som en del af en opsætning med flere kameraer med Canon PTZ-kameraer og udvalgte Cinema EOS-kameraer.

XF605

Udnyt Content Transfer Mobile-appen til at strømline netværksoverførsler, eller brug den indbyggede Wi-Fi- eller Ethernet-port til at oprette forbindelse til FTP.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon XF605

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.

Relaterede artikler

  1. Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.