EOS R Adapters

EOS R-adaptere

Forbind dit EOS R-system til en større verden af EF- og EF-S-objektiver

Integrér og udvid

EOS R-systemadaptere giver fuld kompatibilitet med Canon EF- og EF-S-objektiver, hvilket giver ejere af Canon EOS R-systemkameraer, som også ejer andre EOS-kameraer, komplet integration med deres eksisterende objektiver1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Tag dine EF-S-objektiver med til EOS R-Systemet

EF-S-objektiver er designet til EOS digitale spejlreflekskameraer med APS-C-sensorer, men de kan også bruges på kameraer med EOS R-systemet via adapter. Kameraet vil automatisk producere beskårne billeder, der passer til den mindre billedcirkel på EF-S optik.

Objektiver, der er kompatible med EOS R

Opdag de objektiver, du kan bruge med EOS R-adaptorerne.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Bygget til at holde

EOS R-adaptere er bygget til at kunne holde til professionel brug, og har metalbeslag på forsiden og bagsiden. De er også vejrbestandige mod støv og fugt, så du kan tage billeder, selv under vanskelige forhold.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Designet til at præstere

Du kan forvente, at dine objektiver opfører sig på samme måde som på EOS digitale spejlreflekskameraer, og dermed præsterer samme fremragende ydeevne med samme høje kvalitet.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Suverænt teknisk niveau

Canons ingeniører udviklede EOS R-systemadaptorerne for at bevare kompatibilitet, kvalitet og ydeevne ved tilslutning af EOS R til eksisterende EF- og EF-S-objektiver.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

Objektivadapter EF-EOS R

Standard Objektivadapter EF-EOS R gør det muligt problemfrit at bruge EF-S og EF-objektiver på EOS R-kameraer. Fotografer, der allerede har en samling EF-S- eller EF-optik, kan trygt investere i EOS R-systemet med vished om at deres eksisterende objektiver vil fungere som forventet.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

Objektivadapter med kontrolring EF-EOS R

Objektivadapter med kontrolring EF-EOS R tilbyder samme konvertering af objektivfatning som Objektivadapter EF-EOS R, men tilføjer også en objektivkontrolring. Ringen kan tilpasses og er nem at finde uden at tage kameraet fra øjet, og giver manuel berøringskontrol over forskellige indstillinger.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Funktionalitet, der kan brugertilpasses

Objektivkontrolringen kan programmeres via kameraets menu til at tilpasse forskellige indstillinger som f.eks. blænde, lukkertid, ISO-følsomhed og eksponeringskompensation.

Canon EOS R Lens Control Ring

Intuitiv berøringsbetjening

Det er nemt at finde objektivkontrolringen uden at tage kameraet væk fra øjet. Lette klik giver en følelig respons i tredjedele eller halvdele af et stop (og kan fjernes via en særlig Canon-service til filmskabere, der ønsker en jævnere drift).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Objektivadapter EF-EOS R med drop-in-filter

Drop-in-filter til objektivadapter EF-EOS-R viderefører funktionerne i objektivadapter EF-EOS-R og tilføjer muligheden for at bruge drop-in-filtre, hvilket fjerner behovet for at montere filtre på fronten af objektivet, hvilket især er nyttigt til vidvinkler med et stort frontobjektivelement. Den fås med enten et variabelt neutralfilter (V-ND)-filter2 eller cirkulært polarisationsfilter (C-PL), og der findes også et klart (CL)-filter til optagelse uden filtereffekter.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adapter V-ND: variabelt neutralfilter

Neutralfiltre er med til at styre den mængde lys, der kommer ind i kameraet, hvilket er nyttigt for filmskabere, som vil tage billeder med kombinationer af bred blændeåbning/langsom lukkertid i kraftigt lys. Det giver også landskabsfotografer mulighed for at bruge langsommere lukkertider for at sløre bevægelser i himmel og vand2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adapter C-PL: cirkulært polariseringsfilter

Polariseringsfiltre skærer igennem genskin og uklarheder og reducere mængden af lys, der reflekteres af glasoverflader. Filtrene forstærker også farvemætningen og hjælper med at give farverige scener gennemslagskraft.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Adaptertilbehør

Opdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere intuitive måder at fange ethvert øjeblik.

FÅ MERE AT VIDE

Discover Canon EOS R

I hænderne på professionelle

EOS R-kameraet er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Se alle artikler

Du vil måske også være interesseret i...

1 Se specifikationer for yderligere oplysninger
2 Når den solide hvide streg på justeringsvælgeren ikke længere er synlig (ND250 eller derover), kan der forekomme en blå tone eller en uregelmæssighed i tætheden