L-series EF lenses

RF-objektiver

Udforsk udvalget af næste generations EOS R-systemobjektiver, som er udviklet til optisk overlegenhed.

Objektiver til en ny æra

RF-objektiver er optimeret til EOS R-kameraet og giver større kvalitet og lysstyrke De er lysstærke og brugervenlige med unikke kvaliteter, der tager intuitiv betjening til et helt nyt niveau.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

Nyd fleksibel og praktisk optagelse, og udforsk din verden helt tæt på med dette utroligt alsidig og lette 35mm f/1.8-makroobjektiv med Hybrid IS.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Tilføj en ny dimension til dine portrætter med det hurtige, lysstærke 50mm objektiv i L-serien, der leverer fantastiske resultater og smukke, ufokuserede højlysområder.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Dette lette 24-105mm f/4-zoomobjektiv i L-serien leverer et bredt zoomområde med imponerende alsidighed og 5-trins billedstabilisering.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Med banebrydende billedkvalitet og utrolig hastighed i svag belysning takket være en konstant blænde på f/2, sætter dette fantastiske 28-70 mm f/2-zoomobjektiv i L-serien nye optiske standarder.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Opdag, hvad det næste bliver inden for RF-objektiver

Ved at udvide EOS R-systemet åbnes der op for nye optagelsesmuligheder. Opdag de seks RF-objektiver med fullframe, der i øjeblikket er under udvikling med henblik på frigivelse i 2019.

Få mere at vide

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Opdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere intuitive måder at indfange ethvert øjeblik.

FÅ MERE AT VIDE

Discover Canon EOS R

I hænderne på professionelleEOS R-kameraet er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Se alle artikler

Du vil måske også være interesseret i...