L-series EF lenses

RF-objektiver

Udforsk udvalget af objektiver til Canon EOS R, og se deres unikke egenskaber.

Objektiver til en ny æra

RF-objektiver er optimeret til EOS R-kameraet og giver større kvalitet og lysstyrke De er lysstærke og brugervenlige med unikke kvaliteter, der tager intuitiv betjening til et helt nyt niveau.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Nyd fleksibel og praktisk optagelse, og udforsk din verden helt tæt på med dette utroligt alsidig og lette 35mm f/1.8-makroobjektiv med Hybrid IS.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Tilføj en ny dimension til dine portrætter med det hurtige, lysstærke 50mm objektiv i L-serien, der leverer fantastiske resultater og smukke, slørede baggrunde.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Dette lette 24-105mm f/4-zoomobjektiv i L-serien leverer et bredt zoomområde med imponerende alsidighed og 5-trins billedstabilisering.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Med banebrydende billedkvalitet og utrolig lysfølsomhed i svag belysning takket være en konstant blænde på f/2, sætter dette fantastiske 28-70mm f/2-zoomobjektiv i L-serien nye optiske standarder.

Få mere at vide

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Opdag EOS R-systemet

EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere intuitive måder at indfange ethvert øjeblik.

FÅ MERE AT VIDE

Discover Canon EOS R

I hænderne på professionelleEOS R-kameraet er øjeblikkeligt blevet populært hos mange professionelle fotografer og filmskabere. Se, hvordan de har givet det lov til at vise, hvad det kan, og levere billeder og film, de aldrig havde troet muligt.

Se alle artikler

Du vil måske også være interesseret i...