hero

EOS R

Nyd EOS' verden med et udvalg af specialtilbehør

Canon EOS R og Canon EOS RP er de nyeste medlemmer af den anerkendte EOS-familie og er fuldt kompatible med et system, som er udviklet gennem tre årtier med løbende forbedring. Disse EOS R-systemkameraer har et nyt og innovativt design, men er let kompatible med andre EF- og EF-S-objektiver, Speedlite-flashes og tilbehør.

Fremragende optisk ydeevne

RF-objektiverne er specielt designet til at supplere EOS R-systemkameraer og sætter nye standarder for opløsningsevne. Hemmeligheden bag deres succes er den nydesignede objektivfatning, som placerer objektivet i den optimale afstand fra sensoren. Dette geniale design har åbnet nye muligheder for at skabe en bred vifte af EOS RF-objektiver i L-serien, som giver fremragende optisk ydeevne og sikrer, at der registreres en maksimal detaljerigdom i billedet.

Brug dine EF- eller EF-S-objektiver

Ud over RF--objektiver kan du også bruge det komplette udvalg af Canon EF- eller EF-S-objektiver på EOS R-systemkameraer, helt uden tab af billedkvalitet eller ydeevne, via et udvalg af adaptere1. Disse adaptere bevarer fuld kommunikation mellem kamerahuset og objektivet, men giver større kontrol, så du kan fortsætte med at bruge dine egne objektiver og afprøve andre i Canons objektivsystem.

1se specifikationer

Du vil måske også kunne lide
Canon related article perfect blend

EOS R

Den perfekte kombination af håndtering og fantastisk design

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusér hvor som helst på et øjeblik

Related tell your stories

EOS R

Skab dine fortællinger i 4K-video, og fyld hele skærmen med detaljer

Use your EF or EF-S

Udforsk et stort udvalg af belysningsmuligheder

En anden fordel ved at være en del af EOS-familien er, at EOS R-systemkameraer også er kompatible med eksisterende Canon-tilbehør, herunder det aktuelle komplette udvalg af Speedlite-flashenheder og specialprodukter som f.eks. Macro Ring Lite-serien. Dette giver dig endnu flere kreative muligheder for optagelse i svagt lys eller kreativ fotografering, mens du nyder de tekniske fordele ved EOS R-systemet.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Du vil måske også være interesseret i