A child sat at a table with a parent creating colourful papercrafts using a Canon printer.

PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

Uddan og underhold dine børn med Creative Park-håndarbejde

Uanset om det er en regnfuld dag, og du har brug for noget til at underholde børnene med, eller I har siddet for længe inde og ønsker et kunstnerisk sted at engagere og uddanne de unge mennesker, kan papirhåndarbejde hjælpe! Det er god underholdning for hele familien, terapeutisk og kan tilmed hjælpe med bevidsthedsdannelsen. Canons Creative Park er en gratis, alsidig online-ressource, der giver alle med en Canon-printer mulighed for at downloade hundredvis af spændende papirprojekter. Især afsnittet Family Fun Time indeholder en overflod af stimulerende muligheder, herunder spil, belønningsdiagrammer, labyrinter, hjælp til matematik, alfabeter på flere sprog – for blot at nævne nogle få – så fyr op under printeren, og lad os komme i gang!

Du skal bruge:

Brætspil

A colourful, customisable printed board game, with papercrafted characters on a tabletop.
Lad børnenes fantasi strejfe omkring med dette eventyrbrætspil, der er skræddersyet med spørgsmål og udfordringer, som du har frembragt.

Alle elsker et brætspil, og med Sugoroku kan du skabe dit eget. I dette brætspilseventyr bevæger op til otte eventyrslystne dyr sig gennem en række levesteder for at finde skattekisten, der venter ved afslutningen. Med dusinvis af tomme områder kan forældre (eller børn) skabe deres helt egne trin og instruktioner og dermed opnå en unik og personliggjort spiloplevelse. Hvorfor ikke tilføje quizspørgsmål eller matematikopgaver, som dine børn skal løse, for at skabe et undervisningselement i underholdningen?

Tip til fremstilling: Du kan bruge almindeligt papir til at printe spillet, eller du kan prøve Mat fotopapir for at få en mere holdbar finish.

Dukkefremstilling

Paper fortune tellers puppets that resemble fictional characters.
Disse spådomsfortællende eventyrdukker, der indeholder quizzer og kryptiske budskaber, sætter gang i børnenes fantasi.

Fans af eventyr får et kick ud af denne papirdukketrio, der viser den lille Rødhætte, hendes bedstemor og den store stygge ulv. Når de er skåret og foldet, som vist i den letforståelige vejledning, kan disse dukker tilpasses yderligere med spørgsmål, gåder og vittigheder.

Tip til fremstilling: Lad dit barn bruge pincetter, når de samler de små dele op og fastgør dem – det vil ikke blot give en pænere finish, men også medvirke til at forbedre deres finmotorik.

Regnbuefarvet vindmølle

A papercraft colourful windmill.
Prøv enkle design som denne regnbuefarvede vindmølle for at underholde børnene på en sjov måde.

Ud over at være sjovt kan Creative Parks papirhåndarbejde også være en interaktiv måde at dele viden med dit barn på. Denne regnbuefarvede vindmølle er ikke kun beregnet til at lege med i vinden, den kan bruges som et læringsværktøj til at forklare, hvordan vindkraft fungerer, og de grundlæggende principper for overførsel af energi.

Tip til fremstilling: Sørg for at folde og krølle langs foldelinjerne, og tilføj alle de vigtige kurver, før det hele limes sammen.

Overføringsbilleder, der kan stryges på

A white t-shirt with cacti iron on transfers (left). Two pages of different cacti images to be used as iron on transfers (right).
Find den indre modedesigner frem, og slip din kreativitet løs på T-shirts, muleposer og meget mere!

Kunst- og modeelskere kan blive inspireret til at lave T-shirts og muleposer med Creative Parks store udvalg af overføringsbilleder, der kan stryges på, med dyr, planter, piktogrammer og meget mere. Hvis du ikke kan finde noget, der passer til din smag, hvorfor så ikke designe dit eget til et helt originalt look? Du skal blot tegne et billede, som kan printes på Canons særlige overførselsmedier til lyst eller mørkt stof, og stryge det over på et stykke tekstil efter eget valg.

Tip til fremstilling: Før du bruger penge på nye stofmaterialer, kan du prøve at forny din eksisterende garderobe først.

Fantastiske æsker

Papercraft boxes folded to resemble sweet treats.
Tænk kreativt med Creative Parks farverige beholdere, så du kan opbevare dine skatte trygt og sikkert.

Læg alt fra godter til nipsgenstande i disse smarte opbevaringsæsker i en række charmerende design som f.eks. cupcakes, is, frugt og tilmed køretøjer. Når børnene har lavet og fyldt deres æsker, kan du give dem valget mellem at gøre dem til gaver til en særlig person eller blot at nyde dem selv.

Tip til fremstilling: Brug en indtørret kuglepen, en stencilpen eller en anden spids genstand og en lineal til at lave en rille langs linjerne og give skarpere og pænere folder.

Beroligende farvelægning

A printed colouring in page showing spot the difference.
Farvelægning inspirerer fantasien og fokuserer koncentrationen. Spil som find forskellen er en sjov måde at få tiden til at gå.

Farvelægning er en af de mest beroligende og kreative aktiviteter for børn. Den retter tankerne hen imod nutiden og medvirker til at dæmpe ængstelige og stressende tanker. Med et væld af farvelægningsark – herunder dette dinosaurus-legetøj til de yngste børn – indeholder Creative Park en sjov og varieret samling af find forskellene, labyrinter og tegn fra punkt til punkt til at underholde børnene og stimulere bevidstheden.

Tip til fremstilling: Gå til Creative Parks "Spil"-afsnit i området "Læring", hvor du kan finde et bredt udvalg af print at vælge imellem.

Skrevet af Natalie Denton

Relaterede artikler
Create a papercraft safari

KREATIVT PRINT

Lav en papirsafari

Print din egen dyreinspirerede familieaktivitet med Canons Creative Park, og bliv inspireret af naturen.

Print family life story

KREATIVT PRINT

Print din families livshistorie

Print og skab med billeder af dyrebare familieøjeblikke.

Create your own family treasure hunt

KREATIVT PRINT

Skab din egen familieskattejagt

Opdag, hvordan du kan bruge din PIXMA-printer og lidt fantasi til at skabe et spændende eventyr.

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Anbefalede apps

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker