Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Et professionelt vidvinkelobjektiv med et naturligt perspektiv, en f/1.4-blænde og gode egenskaber i svagt lys.

Fordele

 • En bred synsvinkel med et naturligt perspektiv

 • Fremragende ydeevne i svagt lys og kontrol over dybdeskarpheden

 • Sætter nye standarder for billedkvalitet

 • Fokuserer hurtigt og diskret

 • Bliv ved med at tage billeder, selv under barske forhold

Funktioner

 • Tilbyder en bred synsvinkel med et naturligt perspektiv

  En klassisk brændvidde på 35mm med en lille vidvinkel, som foretrækkes af dokumentarfotografer på grund evnen til at indfange et motiv i dets omgivelser uden forvrængning af perspektivet.

 • Fantastisk ydeevne ved svagt lys

  En stor maksimal blændeåbning på f/1.4 lukker lyset ind i to ekstra trin i forhold til et f/2.8 zoomobjektiv, hvilket gør dette objektiv ideelt til håndholdt fotografering ved svagt lys. Optagelse med bred blændeåbning giver fotografen mulighed for at begrænse dybdeskarpheden. Denne type effekter med kort fokus er én metode til at fremhæve et motiv i forhold til baggrunden og er især effektivt, hvis det kombineres med objektivets vidvinkelsynsfelt. Objektivets blænde med ni lameller gengiver områder, der ikke er i fokus, jævnt og naturligt.

 • Sætter nye standarder for billedkvalitet

  Blue Spectrum Refractive-optikken, som er fremstillet af organiske optiske materialer, der er udviklet af Canon, håndterer farvede kanter ved at korrigere kromatiske aberrationer i en grad, der ikke tidligere har været mulig. UD-optik (Ultra Low-Dispersion og to asfæriske linseelementer leverer en utrolig skarphed i hele billedets udstrækning - selv når objektivet bruges med den bredeste åbning. SWC (Subwavelength Structure Coating) forstærker kontrasten og beskytter mod reflekser og overstråling, når du optager op mod lyset.

 • Fokuserer hurtigt og diskret, så du kan indfange det uventede

  USM-autofokus af ringtypen etablerer et præcist fokus hurtigt og næsten lydløst, så du kan arbejde uden at forstyrre scenen. Vedvarende manuel fokusering giver mulighed for at foretage fokusjusteringer uden at ændre fokusmetode eller tage kameraet væk fra øjet.

 • Bliv ved med at tage billeder, selv under barske forhold

  Canons legendariske L-series konstruktionskvalitet giver dig selvtillid og øger robustheden. Vejrforseglingen beskytter mod støv og fugt, mens en fluoritbelægning beskytter objektivets forreste og bagerste element mod fedt og snavs og letter rengøringen.

 • Blue Spectrum Refractive-optik

  Canon udviklede BR-optikken (Blue Spectrum Refractive) for at håndtere farveforvrængning i objektiver med stor diameter. Dette skræddersyede organiske materiale leverer en mere effektiv korrigering af disse kanter end andre teknologier som f.eks. fluorit, UD (Ultra Low-Dispersion) eller Super UD-glas. Farveforvrængning forårsages af kromatiske aberrationer - et fænomen, hvor lys i forskellige farver fokuseres i forskellige punkter. Ved at bruge det optiske BR-materiale i EF 35mm f/1.4L II USM minimeres denne effekt. Derefter kan andre elementer i objektivet optimeres til at give enestående skarphed, kontrast og beskyttelse mod reflekser.

Canon EF 35mm f/1.4L II USM
Bedømmelser og anmeldelser

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.
Læs mere