Objektiver til spejlreflekskameraer

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

En professionel hverdagszoom i L-serien, som leverer høj billedkvalitet med en konstant f/2.8-blænde.

Standardzoomobjektiv til den professionelle fotograf

Standardzoom i professionel kvalitet, der tilbyder enestående billedkvalitet og en hurtig maksimal blænde på f/2.8 i hele zoomområdet. Dette objektiv i L-serien er kendt blandt professionelle fotografer som det objektiv, alle bør have i deres kamerataske - takket være dets skarpe optik og muligheden for at blive brugt til næsten alle optagelsesforhold. Den perfekte kombination for ethvert fullframe EOS-kamera.


EF 24-70mm f/2.8L II USM er et rigtigt godt objektiv til:

 • Rejser

 • Fotojournalistik

 • Landskaber

 • Portrætter

Håndholdt optagelse i svagt lys

EF 24-70mm f/2.8L II USM's faste f/2.8-blænde i hele zoomområdet gør objektivet rigtig godt i svagt lys, og det er i stand til at udnytte tilgængeligt omgivende lys. Den faste blænde giver dig også optimal kontrol over dybdeskarpheden. Blænden med 9 lameller giver en cirkulær blænde, som resulterer i smukt slørede baggrunde med flot bokeh. Det betyder, at dit motiv kan skille sig ud fra baggrunden uden forstyrrelser.

Canon Camera

Næste generations optiske design

EF 24-70mm f/2.8L II USM indeholder de nyeste fremskridt inden for optisk design og har tre asfæriske linseelementer for at kunne levere den højest mulige billedkvalitet for et objektiv med denne brændvidde. En markant reduktion i kromatisk aberration og mindre farvesløring mindsker tiden, der bruges på efterbehandling, og det har en skarphed fra kant til kant, som ellers kun ses i objektiver med fast brændvidde.

Hvad er et asfærisk linseelement?

Et asfærisk linseelement er en intern komponent i dit objektiv, som retter forvrængning, der er forårsaget af de sfæriske linseelementers krumning.

Disse komponenter findes kun i objektiver af professionel kvalitet.

Asfærisk aberration i et standardobjektiv kan undgås ved at bruge et objektiv af højere kvalitet med ekstra asfæriske elementer.

EF 24-70 f/2.8L II USM har tre asfæriske elementer, som hver indvirker på de individuelle indvendige aberrationer, så dine billeder bliver enestående skarpe.

Canon Camera

Præcis autofokus - med kontrol

En ultrasonisk autofokusmotor af ringtypen betyder, at du kan fokusere hurtigt, næsten lydløst og præcist. Den har også vedvarende manuel fokus, så du kan bevare kontrollen. Det hjælper dig med at justere fokus nøjagtigt, så det er der, hvor du ønsker det, og du får optimal kreativ kontrol.

L-serie-kvalitet

Kun den bedste teknologi og de bedste produktionsteknikker indgår i produktionen af hvert objektiv i L-serien. Som en del af den prestigefyldte "Luksus"-serie fremviser disse objektiver det bedste, Canon kan tilbyde.

EF 24-70mm f/2.8L II USM er fremstillet med materialer i høj kvalitet, hvilket gør det robust nok til dagligt, professionelt brug. En særlig vejrforsegling beskytter mod støv og fugt, mens fluorinbelagte elementer foran og bagpå gør det nemt at rengøre.

Canon Camera

Billedgalleri

Se galleri

Bør jeg opgradere fra EF 24-70mm f/2.8L USM?

EF 24-70mm f/2.8L II USM erstatter EF 24-70mm f/2.8L USM og kommer med et helt nyt optisk design.

Skarpe billeder fra hjørne til hjørne
Reduktioner i kromatisk aberration er blevet udført på tværs af hele brændvidden. I telefotoserien drejer forbedringerne sig om rettelse af generel forvrængning, mens pincushion-forvrængning er blevet markant reduceret i næroptagelsesområdet.

Mere robust, holdbar konstruktion og forbedret håndtering
EF 24-70mm f/2.8L II USM er blevet meget mere holdbar takket være en fremragende struktur og forbedret modstand mod rystelser og stød. Den nye zoomlåseknap sikrer zoomposition ved vidvinkelindstillingen, så der undgås beskadigelser under transport.

Forbedret beskyttelse mod vejr og natur
Det kan klare de hårdeste betingelser, og der er omhyggeligt udarbejdet en løsning, der forhindrer støv og fugt i at trænge ind i selve objektivet.

Utrolig nem håndtering
Den ikke-roterende forreste del af objektivet betyder, at du ikke behøver genjustere filteret, efter at du skifter fokus eller zoom, når du bruger et polariseringsfilter eller en filterholder.

Bedre bokeh
Forøgelsen til en blænde med 9 lameller giver en mere cirkulær blænde og jævnere bokeh.

Relateret tilbehør

 • Objektivtilbehør

  Extender EF 12 II

  Når denne 12mm extender bruges sammen med udvalgte objektiver, kan du komme endnu tættere på motivet.
 • Objektivtilbehør

  Extender EF 25 II

  Denne 25mm Extender passer mellem kameraet og objektivet, hvilket giver en tættere fokusering og makroegenskaber med objektivet, mens den elektroniske kontakt bevares.
 • Objektivtilbehør

  Modlysblænde EW-88C

  En modlysblænde forhindrer, at der kommer tilfældigt lys ind i objektivet, samt at uønsket genskin indvirker på dine fotos.
 • Objektivtilbehør

  Lens Cap E-82II

  Beskytter dit Canon-objektiv, når det ikke er i brug.
 • Objektivtilbehør

  Objektivstøvhætte E

  Beskytter dit Canon-objektiv, når det ikke er i brug.
 • Objektivtilbehør

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Beskytter den forreste del af objektiverne mod snavs og beskadigelse. Passer til objektiver med et 82mm filtergevind.
 • Objektivtilbehør

  Objektivtaske LP1219

  Beskyttende, blødt etui til udvalgte EF-objektiver.
 • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  Bedømmelser og anmeldelser

  Du vil måske også kunne lide...

  Fire alternative objektiver til EF 24-70mm f/2.8L II USM, udvalgt af vores objektiveksperter.

  Vidvinkelobjektiver

  Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.
  Læs mere