Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

ef 24 70mm f2.8L II USM

Standardzoomobjektiv til den professionelle fotograf

Standardzoom i professionel kvalitet, der tilbyder enestående billedkvalitet og en hurtig maksimal blænde på f/2.8 i hele zoomområdet. Dette objektiv i L-serien er kendt blandt professionelle fotografer som det objektiv, alle bør have i deres kamerataske - takket være dets skarpe optik og muligheden for at blive brugt til næsten alle optagelsesforhold. Den perfekte kombination for ethvert fullframe EOS-kamera.


EF 24-70mm f/2.8L II USM er et rigtigt godt objektiv til:

Håndholdt optagelse i svagt lys

EF 24-70mm f/2.8L II USM's faste f/2.8-blænde i hele zoomområdet gør objektivet rigtig godt i svagt lys, og det er i stand til at udnytte tilgængeligt omgivende lys. Den faste blænde giver dig også optimal kontrol over dybdeskarpheden. Blænden med 9 lameller giver en cirkulær blænde, som resulterer i smukt slørede baggrunde med flot bokeh. Det betyder, at dit motiv kan skille sig ud fra baggrunden uden forstyrrelser.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Næste generations optiske design

EF 24-70mm f/2.8L II USM indeholder de nyeste fremskridt inden for optisk design og har tre asfæriske linseelementer for at kunne levere den højest mulige billedkvalitet for et objektiv med denne brændvidde. En markant reduktion i kromatisk aberration og mindre farvesløring mindsker tiden, der bruges på efterbehandling, og det har en skarphed fra kant til kant, som ellers kun ses i objektiver med fast brændvidde.

Hvad er et asfærisk linseelement?

Et asfærisk linseelement er en intern komponent i dit objektiv, som retter forvrængning, der er forårsaget af de sfæriske linseelementers krumning.

Disse komponenter findes kun i objektiver af professionel kvalitet.

Asfærisk aberration i et standardobjektiv kan undgås ved at bruge et objektiv af højere kvalitet med ekstra asfæriske elementer.

EF 24-70 f/2.8L II USM har tre asfæriske elementer, som hver indvirker på de individuelle indvendige aberrationer, så dine billeder bliver enestående skarpe.

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Præcis autofokus - med kontrol

En ultrasonisk autofokusmotor af ringtypen betyder, at du kan fokusere hurtigt, næsten lydløst og præcist. Den har også vedvarende manuel fokus, så du kan bevare kontrollen. Det hjælper dig med at justere fokus nøjagtigt, så det er der, hvor du ønsker det, og du får optimal kreativ kontrol.

L-serie-kvalitet

Kun den bedste teknologi og de bedste produktionsteknikker indgår i produktionen af hvert objektiv i L-serien. Som en del af den prestigefyldte "Luksus"-serie fremviser disse objektiver det bedste, Canon kan tilbyde.

EF 24-70mm f/2.8L II USM er fremstillet med materialer i høj kvalitet, hvilket gør det robust nok til dagligt, professionelt brug. En særlig vejrforsegling beskytter mod støv og fugt, mens fluorinbelagte elementer foran og bagpå gør det nemt at rengøre.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Billedgalleri

Se galleri

Bør jeg opgradere fra EF 24-70mm f/2.8L USM?

EF 24-70mm f/2.8L II USM erstatter EF 24-70mm f/2.8L USM og kommer med et helt nyt optisk design.

Skarpe billeder fra hjørne til hjørne
Reduktioner i kromatisk aberration er blevet udført på tværs af hele brændvidden. I telefotoserien drejer forbedringerne sig om rettelse af generel forvrængning, mens pincushion-forvrængning er blevet markant reduceret i næroptagelsesområdet.

Mere robust, holdbar konstruktion og forbedret håndtering
EF 24-70mm f/2.8L II USM er blevet meget mere holdbar takket være en fremragende struktur og forbedret modstand mod rystelser og stød. Den nye zoomlåseknap sikrer zoomposition ved vidvinkelindstillingen, så der undgås beskadigelser under transport.

Forbedret beskyttelse mod vejr og natur
Det kan klare de hårdeste betingelser, og der er omhyggeligt udarbejdet en løsning, der forhindrer støv og fugt i at trænge ind i selve objektivet.

Utrolig nem håndtering
Den ikke-roterende forreste del af objektivet betyder, at du ikke behøver genjustere filteret, efter at du skifter fokus eller zoom, når du bruger et polariseringsfilter eller en filterholder.

Bedre bokeh
Forøgelsen til en blænde med 9 lameller giver en mere cirkulær blænde og jævnere bokeh.

Specifikationer

Tilbehør