Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Et hurtigt zoomobjektiv med ultra-vidvinkel, med en fantastisk periferisk ydeevne i hele zoom-området. Med en konstant blænde på f/2.8 er det ideelt til professionelle fotografer, som fotograferer ved lav belysning.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Fordele

  • L-serie-konstruktion og optik
  • Blænde på f/2.8 i hele zoom-området
  • Hurtig, støjsvag autofokus
  • Asfæriske og UD-objektivelementer
  • Super Spectra-finish
  • Cirkulær blænde til uovertruffen bokeh
  • Sender distanceoplysninger til E-TTL II
  • Blød taske og objektivdæksel

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

L-serie-kvalitet


Objektivet omfatter Canons højeste standarder med hensyn til L-serie-optik, fremstillingskvalitet, pålidelighed og betjening. En robust konstruction med bl.a. støv- og vandtætte forseglinger, der beskytter mod barsk vejr.

Konstant blænde på f/2.8En hurtig blænde på f/2.8 giver imponerende ydeevne ved svagt lys og kontrol af skarphedsdybde. Blænden er fast for hele fokuseringsområdet, hvilket giver fotografen mulighed for at beholde en konstant, hurtig lukkertid ved zooming.

Hurtig, støjsvag autofokusEn ultrasonisk ringmotor (USM) giver meget hurtig autofokus med næsten lydløs betjening. Alternativ full-time manuel fokusering kan benyttes uden at gå ud af AF. Objektivet giver en minimum fokusingsafstand på 0,28 m i hele zoomområdet.

God baggrunds-bokehEn circulær blænde bidrager til at oprette en flot, jævn baggrunds-bokeh, når motiver isoleres ved brede blænder.

UD- og asfæriske elementerEF 16-35 mm f/2.8L II USM omfatter tre asfæriske elementer for at sikre skarphed fra hjørne til hjørne og klarhed i hele fokuseringsområdet To UD-elementer (Ultra Low Dispersion) fjerner stort set alle kromatiske afvigelser.

Super Spectra-finishSuper Spectra-objektivets finish undertrykker lysreflekser og linserefleksioner - hvilket har en tendens til oftere at opstå med digitale kameraer pga. reflektioner fra billedsensoren. Denne finish hjælper også med til at få en nøjagtig farvebalance og en høj kontrast.

Sender distanceoplysninger til E-TTL IIObjektivet sender distanceoplysninger tilbage til kameraets E-TTL II-flash-system, så flash-målingen altid er nøjagtig.

TilbehørEF 16-35mm f/2.8L II USM-objektivet leveres med et objektivdæksel og en blød taske.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

canon lens guru