Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM er et robust telezoomobjektiv designet til professionel brug. Det har et robust, holdbart design, 4-trins billedstabilisering og specialudviklede linseelementer.

Fordele

  • Høj ydeevne: L-seriens telefotozoomobjektiv
  • Konstant maksimal blænde på f/2.8
  • Fire-trins billedstabilisering
  • Fluorit- og UD-objektivelementer
  • Forbedret holdbarhed
  • Mindste fokuseringsafstand: 1,2 m
  • Vand- og støvafvisende
  • Autofokus med ultrasonisk motor af ringtypen

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydeevne med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Hurtig, konstant maksimal blænde


Optag håndholdt i svagt lys takket være en hurtig maksimal blænde på f/2.8, som forbliver konstant i hele zoomområdet. Denne type blænde giver også fotografen kontrol over dybdeskarpheden.

Billedstabilisering


Canons 4-trins billedstabilisering (IS) gør EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ideelt til optagelser i svagt lys, når det ikke er muligt at bruge et stativ. IS-systemet gør det muligt at bruge lukkertider op til fire trin langsommere end normalt uden at give slørede billeder.

Fluorit- og UD-linseelementer (ultra-low dispersion)


Objektivet har elementer lavet af fluorit, der reducerer kromatisk aberration. Fem UD-elementer bruges til at sikre høj kontrast og naturlig farvegengivelse i hele zoomområdet.

Jævn baggrundssløring


En næsten cirkulær blænde giver områderne, der er ude af fokus, et blødere og mere ensartet udseende. Skarpe genstande i forgrunden træder tydeligt frem mod en jævn, sløret baggrund.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Tilbehør


Objektivet leveres som standard med ET-87-modlysblænde for at undgå generende skær samt en aftagelig stativholder og en blød taske.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products