PRINT

Design på den nemme måde med Canon PosterArtist

Udfold din kreativitet, og opdag, hvor nemt det er at lave og udskrive menuer, kalendere og meget mere til din virksomhed.
A printed year planner created in Canon PosterArtist, with the title 'Leon's Bakery 2023 Calendar' and an image of a man and a woman in front of shelves of bread.

Det behøver ikke at være kompliceret eller dyrt at promovere din virksomhed eller dit event. Canon PosterArtist er kompatibel med Windows og macOS og er en gratis webapplikation, der giver dig kreativ frihed til at designe brochurer, bannere, menuer og meget mere in-house.

Med hundredvis af skabeloner at vælge imellem og en lang række skrifttyper og billeder behøver du ikke at være professionel designer for at komme i gang. Det er endda muligt at generere QR-koder, der kan føjes til dine design.

Du kan logge på Canon PosterArtist med en eksisterende online-konto, f.eks. Google, Facebook eller Twitter, eller oprette dit eget sikre Canon-ID.

Her viser vi dig, hvordan du bruger PosterArtist-skabeloner til at oprette en menu og en kalender til et mindre bageri.

Design af en menu i PosterArtist

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en menuskabelon, der er klar til redigering.

Vælg en menuskabelon fra kategorien Føde- og drikkevarer som udgangspunkt for dit design, og redigér din skabelon ved at klikke på et sideelement.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en menu for et bageri med billedoverførselsindstillinger til venstre og billedredigeringsmuligheder til højre.

Vælg Filer for at overføre billeder til din computer, Google Drev, Dropbox eller Microsoft OneDrive. Derudover kan du vælge mellem flere royaltyfrie billedbiblioteker i menuen Fotos .

Første gang du starter Canon PosterArtist, bliver du budt velkommen med en hurtig rundvisning på siden, så du kan blive fortrolig med layout og funktioner. Når du er klar til at komme i gang, skal du vælge Menu på PosterArtist forsiden, hvorefter du vil se en række skabelonmuligheder i venstre panel.

Det vigtigste trin er at tilføje et iøjnefaldende billede for at vise kunderne, hvad du laver. Du kan uploade dine egne billeder eller vælge stockbilleder, og der er et udvalg af rammemuligheder til dit billede samt redigeringsværktøjer.

Hvis du vil udskifte kopgrafikken øverst til venstre i skabelonen, skal du vælge Clipart. Vælg Mad og drikke fra dropdown-menuen med kategorier, så vil du se en række clipart-muligheder, herunder en bolle, som er ideel til bagertemaet.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en bagermenu.

Hvorfor ikke tilpasse din skabelon med en kort introduktion til, hvordan dit team arbejder, eller at din mad er lavet med kærlighed og friske ingredienser? Redigér menupunkterne og priserne, og glem ikke at inkludere dine åbningstider. Du kan justere skriftstørrelsen og -farverne samt linjeafstanden og tegnafstanden mellem tekst.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser indstillingerne for mulighederne for Gem produkt.

Når du er tilfreds med dit menudesign, skal du vælge Gem for at downloade til din computer eller til Google Drev, Dropbox eller Microsoft OneDrive for nem deling med kolleger.

Tilpasning af en kalender i PosterArtist

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en tom side med et udvalg af kalenderskabelonindstillinger i et panel til venstre.

Vælg kalenderskabelonen på websiden til Canon PosterArtist – du kan vælge liggende eller stående retning. Hvis du vælger Skift originalstørrelse, kan du vælge mellem en række forudindstillede størrelser eller indtaste dine egne brugerdefinerede mål.

Et skærmbillede af Canon PosterArtist, der viser en kalender i stående format for et bageri, der er ved at blive designet.

Titlen og året kan placeres hvor som helst, og du kan finjustere skriftstørrelsen, farven og tekstafstanden. Vær ikke bange for at eksperimentere, men for at give dit brand en tydelig identitet skal du vælge nogle få ensartede farver og undgå at bruge for mange skrifttyper.

Menuer er afgørende for en virksomhed i restaurant-/hotelbranchen, men en kalender, som kunderne måske kan købe eller få som gave som et tegn på værdsættelse, kan hjælpe med at fremme din virksomhed og øge salget. Hvis kunderne hænger din kalender op i deres hjem, vil den fungere som en visuel påmindelse om at besøge din virksomhed. Det er også nyttigt at have en virksomhedskalender for personaleskift, events og teamfødselsdage.

Baseret på din virksomheds stil kan du vælge, om du vil have en minimalistisk eller en mere farverig æstetik. Som med menuen kan du redigere al tekst og al grafik.

Tilføj et baggrundsbillede – måske af et teammedlem, der arbejder hårdt bag kulisserne – for at tilføje et personligt præg. Du kan også vælge QR-kode i venstre panel for at generere en kode til dit design, der linker til din hjemmeside eller dine sociale medier.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, så lad fantasien løbe løbsk. Og hvis du skifter mening, kan du vælge pilen tilbage for at gå et par trin tilbage.

Print af dine PosterArtist-design

En Canon MAXIFY GX3050-printer på et træbord i gang med at printe et stort antal menuer, der er oprettet i Canon PosterArtist.

Canon MAXIFY GX3050 er ideel til print af menuer, kalendere, fotocollager og meget mere. Den optager ikke meget plads, er nem at bruge og vedligeholde og kan printe store mængder dokumenter.

Når du er tilfreds med dit design, skal du vælge Fortsæt til print. Første gang du gør dette, bliver du bedt om at installere et print-plug-in.

En højtydende printer fra Canon PIXMA- eller MAXIFY-serierne giver fantastiske resultater. Canon MAXIFY GX3050 har lave driftsomkostninger – afgørende for en mindre virksomhed – så du kan producere op til 14.0001 print med et komplet sæt blækflasker. Den kan også printe bannere med en længde på op til 1,2 m, så du har plads nok til at eksperimentere med dine designs. Hvis du er på udkig efter en bærbar løsning, giver Canon PIXMA TR150 dig mulighed for at tage din virksomhed med på farten, så du kan printe dine design hurtigt og professionelt.

Du kan også gemme JPEG-billeder af dine design på din computer til opslag på dine sociale medier.

Ændringer i sidste øjeblik og sikker lagring

En printet menu til et bageri, der er oprettet i Canon PosterArtist, ligger på et gråt forklæde med en træske og nogle målebægre.

Hvis du vil promovere din virksomhed på sociale medier, kan du vise dine print sammen med et udvalg af tematilbehør.

Det smukke ved Canon PosterArtist er, at du hurtigt kan redigere dine design, så de kan tilpasses med prisændringer eller rabatter og særtilbud. Og du behøver ikke at gemme dit design på din computer, hver gang du foretager en lille ændring. Når du gemmer dine designs sikkert på cloud-baserede tjenester, behøver du ikke at bekymre dig om at miste dem, hvis din computer bliver beskadiget.

Når du har styr på menuer og kalendere, hvorfor så ikke lave en fotocollage af dine produkter eller dine medarbejdere på arbejde, som du kan printe og vise frem på dit kontor?

Markedsføring af din virksomhed behøver ikke at være overvældende – PosterArtist er et problemfrit designværktøj, der forenkler den kreative proces, så du hurtigt og nemt kan skabe iøjnefaldende reklamemateriale.

Nikita Achanta

Relaterede Produkter

Relaterede artikler

 • PRINT

  Styrk jeres virksomhed med MAXIFY GX7050

  Canon MAXIFY GX7050 er fantastisk til virksomheder. Den er hurtig og alsidig og leverer output i topkvalitet med ultralave driftsomkostninger.

 • TIPS TIL PRINT

  MegaTank-printere og deres fordele

  Opdag seks grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer.

 • KREATIVT PRINT

  Print lister, planer og mål

  Vær kreativ med en Canon PIXMA-printer, og hold dig velorganiseret og mindful hele året rundt.

 • PRINT

  Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

  Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.