PRINT

5 grunde til, at MAXIFY GX7050 kan spare dig tid og penge

Canon MAXIFY GX7050 er fantastisk til virksomheder. Den er hurtig og alsidig med forbedrede tilslutningsmuligheder, og den leverer output i topkvalitet med ultralave driftsomkostninger.
En Canon MAXIFY-printer oven på et træbord.

"Vores dokumenter skal matche kvaliteten af vores tegninger," siger Ian Scullion, en af tre travle arkitekter, der arbejder hos Fasciato Architects i Altrincham, Greater Manchester, Storbritannien. "Som brand er et ensartet udseende på tværs af vores trykte materiale vigtigt."

Ud over de arkitekttegninger i A3 og A0, som virksomheden opretter til projekter, er der også behov for at fremstille en masse print i almindeligt format, uanset om det er dokumenter til kunder eller til planlægning.

På et konkurrencepræget marked skal alle virksomheder se godt ud på papir. Canons MAXIFY-printere til virksomheder er hurtige, nemme at bruge og leverer førsteklasses kvalitet til meget lave samlede ejeromkostninger.

Her afslører Ian og Canons produktspecialist, Zubair Rahim, fordelene ved at bruge en Canon MAXIFY GX7050-printer på din arbejdsplads.

1. Hurtig og brugervenlig

Nærbillede af touchscreenen på en Canon MAXIFY-printer.

Den nye MAXIFY-printer (og dens søstermodel) er de første Canon MegaTank-printere med touchscreen. "Den er virkelig nyttigt og gør alt så enkelt, lige fra den indledende opsætning af printeren til tilslutning til Wi-Fi til scanning og kopiering," siger arkitekt Ian Scullion.

En person, der udskifter papiret i en Canon MAXIFY-printer.

Den nye MAXIFY-model har 2 x 250-arks papirfremføringskassetter i bunden samt en bagfremføring og en 50-arks D-ADF (dupleks automatisk dokumentfremfører), der kan scanne begge sider af et dobbeltsidet dokument i en enkelt arbejdsgang.

Ian var især imponeret over den hurtige og nemme opsætning af MAXIFY GX7050. "Hele installationsprocessen tog kun ca. 10-15 minutter," siger han. "Hver af de fire blækflasker er individuelt formet og farvekodet, så du fysisk ikke kan hælde blæk i den forkerte beholder. Du behøver ikke klemme på flaskerne, og blækket holder automatisk op med at flyde, når tanken er fuld, så der ikke er noget svineri."

Han er også glad for print- og scanningshastigheden, da han og hans kolleger ofte arbejder med stramme deadlines. Et print på én side tager ca. syv sekunder, og printhastigheden for flere sider i sort/hvid eller farver er ca. 24 eller 15,5 sider/min.¹.

"En af fordelene ved GX7050 i forhold til GX6050 er, at den er udstyret med scanning med enkelt passage til dobbeltsidede dokumenter," forklarer Zubair. "Dobbelte scanningselementer betyder, at du ikke behøver scanne den ene side, vende siden og scanne den anden. Hvis du har en stak 2-sidede dokumenter, sparer den dig en masse tid og besvær."

Hvis du vil have en mindre og mere prismæssig overkommelig MAXIFY-printer, er GX6050 udstyret til dig.

2. Enestående kvalitet, så du ser godt ud på papir

En person, der skriver på sin bærbare computer, som er placeret på et skrivebord dækket af arkitekturprint.

"Forbedringen af farvemætningen var tydelig på vores brevpapir," siger Ian. "Og blækkets holdbarhed vil blive værdsat, når vi diskuterer dokumenter på stedet."

Kvaliteten af de dokumenter, som en virksomhed sender ud, kan være afgørende for, hvordan den opfattes af kunderne. "Nogle gange indsender vi bidrag til priser eller konkurrencer, og vi kan også godt lide at printe billeder til kontoret ved hjælp af forskellige papirtyper," siger Ian. "Printkvaliteten på MAXIFY GX7050 er meget bedre end andre printere, vi tidligere har brugt."

"GX7050 og GX6050 er de første printere i MegaTank-serien med genopfyldelige blæktanke, der bruger pigmentblæk til alle tre farver samt til sort," tilføjer Zubair. "Det gør dem i stand til at skabe virkelig skarp, solid tekst og flot, levende farvegengivelse til grafik med utroligt fine detaljer, der bevarer udseendet af selv de mindste skrifttyper, der ofte bruges til finprint i juridiske dokumenter."

3. Intuitive funktioner, der øger produktiviteten

En mand, der holder et print og printer fra sin telefon på en Canon MAXIFY-printer.

Brugen af pigment i MAXIFY-blæk sikrer, at dokumenterne er "holdbare" og udtværingsfri, vandafvisende og modstandsdygtige over for mærker.

En mand, der sidder ved et skrivebord på et kontor med en Canon MAXIFY-printer på et træbord bag ham.

"Disse MAXIFY-printere har også en vedligeholdelsestank, der kan udskiftes af brugeren, og som opsamler blæk, der aflejres under rensning af printhovedet," siger Canons produktspecialist Zubair Rahim. "Det kan være nødvendigt at gøre dette én gang om året afhængigt af brug, og det er meget nemt at udskifte."

MAXIFY GX7050 har tre papirfremføringsbakker. De to frontkassetter kan indeholde 250 ark hver (GX6050 har kun én frontkassette), og den bageste bakke kan indeholde 100 ark. "Vi kan godt lide den alsidighed, som de mange bakker giver os," siger Ian. "Den bageste bakke er særligt velegnet til specialmedier, så du kan printe blankt eller mat fotopapir, konvolutter, etiketter, visitkort, magnetisk brevpapir og endda bannere med en længde på op til 1,2 meter. Det er som en one-stop-shop, der dækker alle vores printbehov.

"Jeg kan virkelig godt lide at kunne printe dokumenter direkte fra min telefon," tilføjer han. "Det er også fantastisk at scanne dokumenter og sende dem direkte via e-mail ved hjælp af touchscreenen eller gemme dem på en USB-nøgle, der er tilsluttet printerens forside. Du kan også vælge at scanne dem til en netværksmappe. Alt er så intuitivt, og hele processen er virkelig strømlinet."

4. Alsidige tilslutningsmuligheder

En mand, der bruger sin telefon til printe på sin Canon MAXIFY-printer.

Canons PRINT-app giver dig mulighed for at printe, kopiere og scanne fra mobile enheder samt ændre printindstillinger, kontrollere blækniveauer og køre vedligeholdelsesrutiner. Disse MAXIFY-printere er også fuldt kompatible med Apple AirPrint til iOS og Mopria til Android.

"Vi bruger WhatsApp til at kommunikere med kunder, der nogle gange sender os billeder eller dokumenter på den måde, så det er meget nyttigt at kunne printe direkte fra vores telefoner," siger Ian. "Vi bruger også en tablet, så hvis vi diskuterer et problem med en kunde, kan vi nemt printe et dokument eller en tegning og derefter tegne over dem. Scanning af papirkopier til en USB-nøgle er også en mere effektiv lagringsmetode end opbevaring af store papirfiler."

Det er også nyttigt for personer, der arbejder eksternt, at kunne oprette print på kontoret, der skal deles eller underskrives. "PIXMA Cloud Link giver dig mulighed for at printe hvor som helst via Canons PRINT-app," tilføjer Zubair. "Du kan også scanne dokumenter via fjernadgang ved hjælp af din mobile enheds kamera og printe dem, når du vender tilbage, eller scanne dokumenter på kontoret ved hjælp af printeren og sende dem til en smartphone."

5. Lave ejeromkostninger

En arkitekt, der sidder ved sit skrivebord på et kontor og gennemgår papirer.

De omkostningsbesparelser, der gøres mulige for virksomheden med begge disse MAXIFY-printere, skyldes hovedsageligt MegaTank-designet, som bruger højtydende blækflasker i stedet for konventionelle patroner.

Nærbillede af en Canon MAXIFY-printer, der viser blækbeholderne på forsiden.

"Fra en inkjetprinter til erhvervsbrug ville du normalt forvente at få ca. 1.000 til 1.500 sider fra et sæt patroner med høj kapacitet," siger Zubair. "Fra disse MAXIFY GX-printere får du op til 14.000 sider², eller endda op til 21.000, hvis du skifter til økonomifunktion³. Selv hvis du printer 1.000 sider pr. måned, behøver du ikke bekymre dig om at udskifte blæk i over et år. Det sparer tid og besvær, og det reducerer mængden af plastaffald."

De vigtigste fordele ved GX7050 – og GX6050 – er de lave driftsomkostninger og de lave samlede ejeromkostninger. "Vi opdeler dette i de gennemsnitlige omkostninger pr. side og de samlede omkostninger for virksomheden over ca. fem år, herunder prisen for selve printeren samt forbrugsstofferne," forklarer Zubair. "Begge er meget lave med disse printere. Du kan forvente en gennemsnitlig besparelse på 85 % på de samlede ejeromkostninger i forhold til de 10 bedste laser- og inkjetprintere."

Det er en god nyhed for virksomheder som Ians. "Vi er virkelig glade for, at GX7050 vil give os så store besparelser," siger han.

Skrevet af Matthew Richards

 1. Printhastigheden for dokumenter er gennemsnit for ESAT (Word, Excel, PDF) i kontorkategoritesten for den standardmæssige simpleksindstilling, ISO/IEC 24734.

  Printhastigheden kan variere efter systemkonfiguration, interface, software, dokumentkompleksitet, printmetode, sidedækning og anvendt papirtype m.m.

 2. Sidekapaciteten for blækbeholdere brugt til den indledende opsætning er lavere end ved en udskiftning, da der bruges en vis mængde blæk til at fylde printhovedet under opsætningen. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 24712-farvemønsteret og kontinuerlig printsimulation med opfyldningsblæktanke efter den indledende opsætning.

  Sidekapacitet for sort og farve kan ikke kombineres.

  Sidekapacitet varierer betydeligt afhængigt af det printede indhold og andre faktorer.

 3. Økonomifunktionen (Economy Mode) reducerer forbruget af blæk ved at reducere tætheden, og der kan printes 50 % flere sider end i standardfunktion
 4. Skønnet gennemsnitlig besparelse ved trykning af 1000-sider pr. måned over 5-år baseret på den første anskaffelsesomkostpris på hardware plus prisen på blæk eller toner. Sammenligningsmodellerne til besparelserne i de samlede ejeromkostninger (TCO) omfatter de 10 bedst sælgende farvelaserprintere og de 10 bedst sælgende inkjet-printere i henhold til IDC EMEA Hardcopy Tracker (data 1. kv. 2020 - 3. kv. 2020). Se Canon websted for yderligere oplysninger.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  PRINTTIPS

  MegaTank-printere og deres fordele

  Opdag seks grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer.

 • To bygningsarbejdere printer dokumenter på en Canon PIXMA TR150. Der ligger en orange sikkerhedshjelm på bordet ved siden af dem.

  PRINTTIPS

  Print på farten med PIXMA TR150

  Få mere at vide om, hvordan en bærbar printer kan være med til at styrke mobile virksomheder.

 • PRINT

  Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

  Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

 • En person bruger Easy-PhotoPrint Editor-appen på en tablet til trådløst at printe et billede af en familie på en Canon PIXMA-printer på et skrivebord.

  PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.