Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Canons nyeste supportwebside for udviklere er fyldt med nyttige ressourcer til softwareudviklere, uanset om det drejer sig om erhvervsløsninger eller digital imaging.

Udforsk websiden for Developer Programme

Support til softwareudviklere

Canon har mange års erfaring inden for udviklingen af skræddersyet og fuldt integreret software til en bred vifte af kunder, produkter og løsninger. Nu har udviklere et sted, hvor de kan udforske en række tilgængelige ressourcer, så innovative idéer kan blive til virkelighed. Canon Developer Programme er en spændende måde for tredjepartsvirksomheder og app- eller programudviklere til at arbejde sammen med Canon-teknologi, hvilket kan resultere i merværdi for kunder med udfordrende krav.

Som registreret udvikler kan du tilbyde dine kunder en bred vifte af skræddersyede ekstrafunktioner og tilpasninger til virksomheds- og teknologiprodukter fra Canon. Integrér Canons produkter i kundernes specifikke workflows ved at få adgang til SDK'er og API'er for at levere innovative løsninger og udvide Canons økosystem.

Image

Fordele

Fuld support til udviklere

Arbejd tæt sammen med Canon for at få unikke løsninger til kundernes krav med Canons Developer Portal. Ressourcer omfatter support og direkte hjælp samt ofte stillede spørgsmål og tekniske meddelelser.

Et bredt udvalg af løsninger

Canons SDK'er, API-information og mange andre ressourcer kan downloades af registrerede udviklere, så de kan udvikle skræddersyede og innovative løsninger til en række af Canons produkter og software.

Optimering af kundernes workflows

Bliv en del af et banebrydende fællesskab, og spil en afgørende rolle i udviklingen af Canons økosystem for vores kunder.

Image

Få mere at vide, og tilmeld dig programmet

SE MERE