PIXMA_TR8540 Ambient

Indstillinger og fejlfindingsvideoer for PIXMA

Vælg et af de tilgængelige produkter for at fortsætte

Disse videoer med ofte stillede spørgsmål leverer detaljerede trin for trin-instruktioner specifikt for dit produkt og er blevet lavet for at føre dig igennem de mest almindelige opsætningsopgaver, der er nødvendige for at gøre din PIXMA-alt-i-én-printer klar til brug. Der findes også nogle nyttige fejlfindingsvideoer, der fører dig igennem nogle af de mest almindelige printproblemer, du kan støde på under brugen af dit produkt.

Der findes et udvalg af videoer for hvert af de tilgængelige produkter, og vi tilføjer flere produkter hen ad vejen.

Vælg dit produkt

Disse filmfiler bruger følgende open source-software:

jquery-1.4.2.min.js
jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

Du kan få flere oplysninger ved at klikke på nedenstående link:

OSS-informationsside