KREATIVT PRINT

Årstidens papirklip: Sådan printer du en god Halloween

Papir og saks ligger klar. Se disse nemme idéer til kort, masker, dekorationer og andre printbare idéer med efterårstema, som du kan lave derhjemme.
Halloween-pynt og -dekorationer arrangeret på en træhylde og hængende fra en hvidmalet gren.

Halloween bliver stadig mere populær og har udviklet sig til en dag med spilopper, slik og alt for mange søde sager. Men det betyder ikke, at du skal skynde dig ud og købe dyre nye kostumer eller plastdekorationer. Opdag de underholdende, sjove og planetvenlige muligheder med papirklip – hjemmelavede dekorationer, gør-det-selv-masker til Halloween, genanvendelige slikposer og meget mere.

Alt, hvad du behøver, er en kreativ gnist, papir og en Canon-printer. PIXMA TS7450-serien er kompatibel med en række forskellige medier, f.eks. magnetisk fotopapir, der kan lægges i printeren via den automatiske dokumentfremfører, så den er ideel til en række hobbyprojekter. Den kompakte Canon SELPHY CP1500 printer billeder i høj kvalitet på en række forskellige typer papir, fra postkort til miniklistermærker, så du kan skabe dine egne dekorationer for at fejre højtiden.

Vælg de papirtyper, der fanger din fantasi, download skabelonen eller designet, der fanger dit øje, print på det anbefalede papir, og følg instruktionerne for en spektakulær og uhyggelig Halloween-fejring.

Dekorationer, der kan printes

Papirklippynt med Halloween-tema, der hænger fra en hvidmalet gren.

Creative Park indeholder en lang række skabeloner til Halloween-print som f.eks. dette sjove sæt med pynt. Du finder også information om tidsforbrug og anbefalede papirtyper.

Et grinende græskarhoved af papirklip.

Dette grinende græskarhoved ville se godt ud i en vindueskarm og kunne tilpasses til at se mindre skræmmende ud, hvis du ønsker et græskardesign for et mere årstidspræget look.

Halloween markerer – ligesom mange højtider – årstidens gang. Nætterne bliver længere, og dagene er køligere. Naturen er også meget levende, og træerne er i fuld flor med røde og orange nuancer.

Du kan bringe efterårets temaer og farver ind i dit hjem ved at printe små kvalitetsfotos af haverne eller parkerne i nærheden af, hvor du bor, med en kompakt trådløs printer som f.eks. Canon SELPHY CP1500 eller SELPHY Square QX10. Sæt billederne fast på en bar gren for at skabe en smuk hængende udstilling, der kan pryde væggen over din pejs, ligesom indretningsarkitekten Jasmin Robertson gør i sin guide til naturinspirerede boligdekorationer. Eller prøv at lave dine egne bladdesign. Print dem på farverigt papir – lilla, orange og sort for at få en Halloween-fornemmelse – og lav dem til bundter med huller og snor.

Canon Creative Park-appen indeholder et væld af Halloween-idéer og gratis skabeloner. Hvorfor ikke pryde dit hjem med mini-flagermus, katte og heksehatte? Eller vil du hænge et Happy Halloween-banner op i vinduet? De er alle printet på papir, så du kan folde dem sammen og gemme dem til næste år eller smide dem i papirkurven.

Halloween-masker og -kostumer

Et udvalg af papirklipmasker med Halloween-tema, der er placeret på et bord under et 'Happy Halloween'-banner.

Der er masser af skabeloner til Halloween-masker på Creative Park, herunder sorte katte og ugler med store øjne, som kan være et godt udgangspunkt for dit kostumedesign. Der er endda en heksehat og kost.

Børn vil elske at bruge deres energi og fantasi til at lave deres egne hjemmelavede kostumer. Start med en gør-det-selv Halloween-maske. Brug Canon Matte Photo Paper for at få et virkelig levende resultat, og print på din Canon PIXMA-printer. Den enkle og alsidige Canon PIXMA G650 med sine seks farvestofbaserede blæktyper giver enestående kvalitet. Når du har klippet masken ud – inklusive øjnene – fastgør du elastikkerne på begge sider med huller, lim eller tape.

Dernæst kan du finde på efterårsdesigns til t-shirts. Du kan vælge græskar eller et krus varm kakao for at markere årstiden. Eller, hvis du vil vise din mere skræmmende side, sorte katte eller et sæt skeletknogler, som ser godt ud med hvidt print på sort. Gør dem ekstra specielle ved at lave et matchende sæt med dine børns navne og årstal eller et komplet sæt til hele familien.

Genanvendelige køleskabsmagneter

En hånd, der placerer magneter med sorte katte foran på et komfur.

Disse skabeloner med sorte katte er ideelle til at pynte et køkken op til en Halloween-fest. Papirklip kan også hjælpe med at bringe familien sammen og give søskende mulighed for at knytte bånd hen over deres fælles kreative præstationer.

Du kan endda lave dekorationer, der kan udstilles år efter år, uanset om det er på dit køleskab eller en spejlramme – dine hjemmelavede magneter kan udstilles på alle metaloverflader. Alt, hvad du behøver, er din Canon PIXMA-printer og Canon magnetisk fotopapir.

Glem ikke at have dit Canon-kamera eller din smartphone ved hånden under festlighederne, så du kan fotografere særlige øjeblikke, mens de udfolder sig. Du kan derefter printe disse ud via Wi-Fi med din Canon PIXMA-printer ved hjælp af Canon PRINT-app for at lave albumprint, vægkunst eller magneter, så du kan dele dem med venner og familie og fortsætte med at genopleve begivenhederne i mange år fremover. Alternativt er det nemt at oprette collager, kalendere og plakater fra din smartphone med Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen. Slip din kreativitet løs, og gør denne Halloween til en, du kan huske.

Party-poser, klistermærker og gaver

To cupcakes med glasur, der er dekoreret med halloween-inspirerede kageflag.

Disse enkle temakageflag ville være et ideelt projekt at komme i gang med. Det er en god mulighed for børn at finpudse deres finmotorik, når de klipper skabelonerne ud. Sørg for, at du er der til at hjælpe mindre børn.

Et ark billeder med efterårstema kommer ud af en kompakt Canon-printer.

Skræddersyede bogmærker med efterårstema er perfekte gaver til dine Halloween-festposer, og de er nemme at lave i Canon SELPHY Photo Layout-appen.

Huset ser godt ud og er virkelig festligt, og hele familien er klædt ud. I er klar til fest! Du kan finde masser af invitationer, kuverter og Halloween-kort, der kan tilpasses, på Creative Park. Du kan printe disse på din PIXMA-printer på dobbeltsidet mat papir i kortstørrelse, som leveres med en midterfold, og konvolutter til hjemmelavede kort. Hvis du foretrækker at bruge et af dine egne billeder, er papiret i postkortstørrelse til Canon SELPHY CP1500 fortrykt med linjer til stempel og adresse.

Halloween-spande af papir er ideelle til servering af festsnacks, og Halloween-poser er fantastiske gaver til dine gæster. Sammen med slik og en skive græskartærte kan du fylde dine godteposer med personlige minder. Hvorfor ikke printe ark med temaklistermærker på Canon SELPHY CP1500 for at dekorere penalhuse, spejle og telefoner? Du kan endda oprette bogmærker med dine yndlingsfotos fra dagen ved hjælp af indstillingen Bogmærkelayout i SELPHY Photo Layout-appen. Det er så hurtigt og nemt at vælge, tilpasse og printe direkte fra appen på SELPHY CP1500.

Uanset hvad du laver dette efterår, skal du sørge for at tilføje et strejf af årstidsinspireret magi med din PIXMA- eller SELPHY-printer og et strejf af kreativitet.

Skrevet af Rachel Segal Hamilton

Relaterede produkter

Relaterede artikler