PRINT

Høj kvalitet, lave omkostninger, stor volumen: Mød MegaTank-printerne PIXMA G650 og G550

Dyk ned i de nye PIXMA MegaTank-printere, og find ud af, hvorfor de er ideelle for virksomhedsejere og perfekte på dit hjemmekontor.
En Canon PIXMA G550-printer omgivet af farverige 4x6" printede fotos.

Uanset om du ejer en fotobutik, et portrætstudie eller et grafisk designbureau, er høj billedkvalitet og lave printomkostninger vigtige for din virksomhed. De nyeste Canon PIXMA MegaTank-printere – PIXMA G650 og PIXMA G550 – kan producere detaljerede print, der holder hele livet. De penge, du kan spare takket være deres imponerende blækkapacitet, vil være lige så attraktive som selve printene. Find ud af, hvor meget du bruger på at printe med vores regnemaskine.

Begge printere udnytter et helt nyt ChromaLife100-farveblæksæt med seks farver, der er udviklet til at modstå tidens tand: Det holder i op til 100 år i et fotoalbum, når billederne printes på Canon Plus Glossy II PP-201-papir. Uanset om du printer til kunder eller bruger dem i personlige fotoalbum, kan du være sikker på en kvalitet, der holder hele livet.

PIXMA G650- og PIXMA G550-blæksættet leverer en radikalt forandret farvekvalitet og indeholder dedikerede røde og grå farver, der giver dine print en ekstra dynamik. Introduktionen af rødt blæk giver en udvidet farveskala, hvilket resulterer i fyldigere toner, mens det grå blæk forstærker farverne i mørke områder og giver en øget kontrast og en mere naturtro fornemmelse. En anden fordel ved en dedikeret grå blæktank er, at farverne gengives med større stabilitet, hvilket giver ensartede resultater på tværs af forskellige typer fotopapir – det betyder mere iøjnefaldende print til din virksomhed.

Print op til 3.800 4x6"-fotos med bare én tank

En Canon PIXMA G650 med et kamera øverst, omgivet af fotoprint.

Ekstra rødt og gråt blæk udvider farveskalaen og producerer fyldigere og mere dynamiske fotoprint, end det er muligt med et blæksæt med fire farver.

PIXMA G650 og PIXMA G550 har genopfyldelige blæktanke med høj kapacitet, hvilket giver en langt mere praktisk og omkostningseffektiv måde at printe på end konstant at skulle bestille og udskifte engangspatroner. Desuden er både PIXMA G650- og PIXMA G550-fotoprintere meget effektive og giver en ekstremt høj printvolumen – op til 3.8001 4x6"-fotos fra et enkelt sæt blækflasker.

Det kunne ikke være nemmere at genopfylde tankene. Flaskerne og blækbeholderens kapsler er farvekodede, og hver åbning er formet på en sådan måde, at kun den korrekte blækflaske passer, hvilket sikrer fejlfri påfyldning. Du behøver ikke klemme på flaskerne, og de stopper automatisk med at påfylde blæk, når tanken er fuld – selv blækhanernes hætter er designet til at være nemme at holde på. Det hele giver spildfri vedligeholdelse og rene hænder.

En hånd, der tager et billede af nogle tomater, der lige er printet fra en printer i PIXMA G-serien.

PIXMA G650 og PIXMA G550's blæksæt med seks farver giver billeder i høj kvalitet og holdbare print takket være ChromaLife100-blæksammensætningen.

En hånd, der hælder en flaske rødt blæk i en printer i PIXMA G-serien med andre flasker ved siden af.

PIXMA G650- og PIXMA G550-printerne er designet til nem vedligeholdelse, herunder ukompliceret genopfyldning af blæk og nem udskiftning af blækpatronen.

For at reducere nedetid giver PIXMA G650 og PIXMA G550-fotoprintere forbedret præcision ved papirfremføring og en høj kapacitet på op til 100 A4-ark. De leveres også med printhoveder, der kan udskiftes af brugeren2, samt vedligeholdelsesblækpatroner. Begge modeller har en Full Dot LCD-skærm, så du kan overvåge vedligeholdelsespatronen, justere printindstillingerne og identificere eventuelle printfejl, så du får problemfrit print hver gang.

PIXMA G650 og PIXMA G550 er designet til at være lige så nemme at bruge, som de er at vedligeholde. De leverer trådløst print fra en række enheder og er kompatible med Canons PRINT-appen, Mopria Print Service® og Apple AirPrint ®. De er endda kompatible med Amazon Alexa-aktiverede smarthøjttalere, hvilket betyder, at du kan printe blot ved at bruge din stemme.

Alt-i-én-printer

En PIXMA G650 fotokopierer et billede.

PIXMA G650 leveres med integreret fotokopiering og scanningsfunktionalitet til alle dine behov på hjemmekontoret.

En printer i PIXMA G-serien, der printer et billede fra en smartphone.

PIXMA G650 og PIXMA G550 kan aktiveres trådløst med printinstruktioner og slukker automatisk sig selv, når de har udført deres opgaver.

Begge modeller leverer samme mulighed for print af store volumener i høj kvalitet, men PIXMA G650 har en fotokopieringsfunktion og en 600x1200 dpi-scanner, hvilket gør den til den perfekte alt-i-én-printer, der er nem at integrere på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. PIXMA G650- og PIXMA G550-modellerne har også en automatisk tænd/sluk-funktion. Denne energibesparende funktion giver dig mulighed for at sende printjob fra en bærbar computer, en telefon eller et Wi-Fi-aktiveret kamera, mens du arbejder et andet sted, så de ligger klar til dig, når du vender tilbage. PIXMA Cloud Link-kompatibilitet betyder, at du også kan printe billeder og dokumenter fra sociale medier og fotodelingswebsider.

Med samme høje effektivitetsniveau med almindeligt A4-papir som med 6x4"-fotoprint kan PIXMA G650 og PIXMA G550 printe 8.000 A4-ark med et enkelt sæt farvede blækflasker. Du kan også bruge dem til at printe brochurer og plakater på op til 1.200 mm på tværs af ark i A4-format via gratis download af Canons PosterArtist Lite-software til Microsoft Windows.

Den alsidige PIXMA G650 og PIXMA G550 gør det muligt for ejere af mindre virksomheder at levere en bred vifte af printservices til deres kunder til overkommelige priser. De er perfekte til gør-det-selv-fotoautomatoperatører og fremstilling af foto-id eller til marketingmedarbejdere, der har brug for at producere store mængder plakater, foldere og andet reklamemateriale. Hvis du er på udkig efter en printer, der tilbyder kapacitet, bekvemmelighed og økonomisk print uden at gå på kompromis med billedkvaliteten, må du ikke gå glip af disse seneste tilføjelser til Canon MegaTank-serien.

Skrevet af Marcus Hawkins

 1. Sidekapacitet er den estimerede værdi baseret på Canons individuelle testmetode vha. ISO/IEC 29103-diagrammet og kontinuerlig printsimulering med udskiftning efter den indledende opsætning.
 2. Tilgængelighed afhænger af region.

Relaterede produkter

 • PIXMA 650

  Printere til hjemmet

  PIXMA G650

  PIXMA G650 er den første multifunktionsprinter i PIXMA G-serien med seks genopfyldelige, farvestofbaserede blækbeholdere. Den kombinerer uovertruffen fotokvalitet med muligheden for at fremstille store volumener til ekstremt lave omkostninger.
 • PIXMA G550

  Printere til hjemmet

  PIXMA G550

  Enkeltfunktionsprinter med seks genopfyldelige, farvestofbaserede blækbeholdere, der giver produktionsfotoprint i høj kvalitet med mulighed for at fremstille store volumener til ekstremt lave omkostninger.
 • Inkjet-printere

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II er det perfekte fotopapir til print i overlegen kvalitet med en blank finish. Det leverer den perfekte finish til digitalfotos og alle dine efterfølgende print.

Relaterede artikler

 • TIPS TIL PRINT

  MegaTank-printere og deres fordele

  Opdag seks grunde til, at du har brug for en MegaTank-printer.

 • PRINT

  De bedste printere til designere

  Printere er vigtige værktøjer for designere – vi hjælper dig med at vælge den rigtige model til dine behov.

 • PRINT

  Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

  Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.

 • PRINT

  Sådan bruges en trådløs printer

  Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.