CINEMA RAW LIGHT

Omfattende professionelle optagelsesformater og -værktøjer

Vælg mellem en lang række optagelsesformater, herunder tre Cinema RAW Light-indstillinger samt XF-AVC og MP4. Optag et udvidet dynamikområde med Canon Log 3, PQ og HLG-optagelse, mens du bruger professionelle værktøjer som f.eks. Waveform-monitor og False Colour.
EOS R5 C

Alsidige interne optagelsesformater

EOS R5 C har 12-bit intern RAW-videooptagelse med Cinema RAW Light op til 2,6 Gbps. Der er tre Cinema RAW Light-muligheder i EOS R5 C, som er LT (Light), ST (Standard) og HQ (High Quality), hvilket giver større fleksibilitet i workflowet til dine produktionsbehov.

Et væld af yderligere professionelle optagelsesmuligheder er også tilgængelige, herunder 4:2:2 10-bit-formater som f.eks. Canons driftssikre XF-AVC i ALL-I eller Long GOP op til 810 Mbps, HEVC MP4 op til 504 Mbps og 4:2:0 8-bit H.264 MP4 op til 150 Mbps.

Derudover er der mulighed for at beskære sensoren fra 8K Full Frame til 5,9K Super 35mm- og 3K Super 16mm-formater til kompatible optiske objektiver og reducerede datahastigheder.

EOS R5 C

Fremragende dynamikområde

Interne PQ- og HLG-optagelsesformater samt Canon Log 3 er tilgængelige i EOS R5 C for at opnå et enestående dynamikområde, der bevarer detaljerne i både skygger og højlys. Både PQ og HLG leverer indhold i HDR-forberedte formater til film og TV i BT.2020-farverum, mens Canon Log 3 giver kreativ fleksibilitet til at graduere optagelserne i efterproduktion.

EOS R5 C

To mediekort og samtidig optagelse

To mediekortpladser (1x CFexpress Type B/1x UHS-II SD) giver mulighed for avancerede samtidige optagelsesmuligheder, hvor forskellige formater, opløsninger og bitdybder kan optages på hvert kort for at understøtte en lang række professionelle workflows. Traditionelle 4:2:0 8-bit proxyer og relay/dual slot recording er også tilgængelige.

EOS R5 C

Ekstern 8K RAW-optagelse via HDMI

EOS R5 C kan udlæse RAW via HDMI til kompatible Atomos-optagere, f.eks. NINJA V+, til 10-bit 8K ProRes RAW-optagelse op til 30 fps. XF-AVC-proxyer kan også optages samtidigt på SD-kortet for effektive efterbehandlings-workflows.

EOS R5 C

Professionelle filmproduktionsværktøjer

EOS R5 C har et omfattende udvalg af professionelle filmproduktionsværktøjer som f.eks. en Waveform-monitor til analyse af lysstyrken i et billede fra venstre mod højre og False Colour til visuel repræsentation af eksponering baseret på en farveskala. Yderligere funktioner omfatter ægte 24p DCI-optagelse, 180-graders lukkervinkel, understøttelse af Look File til import af 3D LUT'er og tidskode ind/ud.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.