EYE AF I REALTID

Hurtig, præcis og driftssikker fokusering

Oplev Canons banebrydende Dual Pixel CMOS AF-teknologi. Opnå præcis fokussporing gennem Eye AF og EOS iTR AF X, selv når et motiv ser væk fra kameraet. Den innovative Dual Pixel Focus Guide hjælper endda operatører ved manuel fokusering for at opnå knivskarpe optagelser.
EOS R5 C

Avanceret autofokus og motivgenkendelse

Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi er kendt i branchen som et system, som professionelle filmskabere og fotografer kan stole på. EOS R5 C har arvet en forbedret version af dette system med Eye AF og EOS iTR AF X. Denne teknologi anvender en avanceret algoritme til deep learning, der genkender ansigter nøjagtigt, herunder når kun ét øje er synligt, og sporer et motiv, selv når de ser væk fra kameraet.

Professionel justering af autofokus

EOS R5 C har de samme eksklusive indstillinger for autofokus, som findes i Cinema EOS-kameraer, f.eks. Face Only og Face Priority Recognition, for at sikre, at kameraet reagerer på ændringer i scenen efter hensigten. Der kan også foretages finjusteringer i den automatiske fokushastighed og -respons for at opnå langsomme, biograflignende fokuseffekter eller øjeblikkelig AF for hurtig action.

EOS R5 C

Dual Pixel Focus Guide

Canons Dual Pixel CMOS af-system kan også bruges, når en kameraoperatør bruger manuel fokus. Fokuseringsguiden er et nøjagtigt og innovativt værktøj, der visuelt informerer operatøren, hvis et motiv er fokuseret for eller bag. Når fokuseringsguiden til visuel hjælp på LCD-skærmen eller søgeren bliver grøn, er der opnået knivskarp manuel fokus.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.