CANON RF-OBJEKTIVADAPTER

Objektivfleksibilitet med RF-objektivadapteren

Med sin RF-objektivadapter er Canon EOS R5 C kompatibelt med et omfattende udvalg af optikker, herunder banebrydende RF-objektiver samt EF- eller Cinema-objektiver via EF-EOS R-objektivadaptere. Avanceret 5-akset elektronisk IS hjælper med at opnå jævne og stabile, professionelle optagelser.
EOS R5 C_Lifestyle

RF-fatningsteknologi

RF-fatningen giver nye muligheder for objektivdesign, hvor store blænder, optik med høj opløsning og banebrydende ydeevne kombineres for at skabe unikke objektiver til filmskabere og fotografer. Den 12-benede RF-fatning udvider kommunikationsbåndbredden mellem objektivet og kameraet og giver et forbedret niveau af autofokus, billedstabilisering og justerbar styring, der gør RF-objektiver til det ideelle valg til videooptagelse.

Tilpas og skab med EF-EOS R-objektivadaptere

RF-objektivadapteren forbliver kompatibel med Canon EF Cinema- og fotoobjektiver takket være et udvalg af Canon EF-EOS R-objektivadaptere. Når du optager video, kan du opnå en enestående kort dybdeskarphed i lyse omgivelser ved hjælp af Canons objektivadapter med drop-in-filter og variabelt ND.

Den perfekte ledsager til VR

EOS R5 C er fuldt kompatibelt med Canons RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye-objektiv og er en ideel løsning til at skabe medrivende 180° VR-indhold takket være dens 8K fullframe-sensor og lange optagelsesvarighed. Denne løsning med et enkelt objektiv, kamera og workflow, der er udviklet af Canon, gør det enkelt og effektivt at skabe VR-indhold med ekstraordinær klarhed.

Avanceret, elektronisk billedstabilisering

EOS R5 C har det samme sofistikerede 5-aksede elektroniske IS-system, som findes i professionelle Cinema EOS-kameraer som f.eks. EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III og EOS C70. Denne avancerede teknologi fungerer sammen med den optiske billedstabilisering, der findes i kompatible objektiver, for at producere stabile og jævne optagelser. Derudover er elektronisk billedstabilisering også tilgængelig, når der bruges ikke-stabiliserede objektiver som f.eks. Cinema-objektiver med fast brændvidde og zoomobjektiver.

Kompatibilitet med anamorfiske objektiver

EOS R5 C understøtter anamorfiske objektiver via tredjeparts-objektivadaptere. Med understøttelse af 2x, 1,8x og 1,3x "presning" via LCD-skærmen og HDMI-outputtet giver EOS R5 C større objektivunderstøttelse og fleksibilitet til at optage kreative film.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.