LILLE CINEMA-KAMERA

Et kompakt letvægtsdesign med aktiv køling

EOS R5 C er det mest kompakte og lette Canon Cinema EOS-kamera med en OLED-søger, lysstærk LCD-skærm, der kan vippes og drejes, og 13 knapper, der kan tildeles af brugeren. En ny aktiv køleblæser muliggør længerevarende optagelse, mens dens robuste kabinet i magnesiumlegering sikrer professionel holdbarhed.
EOS R5 C

Internt kølesystem til langvarig optagelse

EOS R5 C omfatter et aktivt kølesystem, der effektivt bortleder varmen fra hovedhuset og muliggør langvarig optagelse ved 8K opløsning op til 60P. Funktionerne Always On (altid tændt) og Automatic Fan (automatisk blæser) giver brugerne mulighed for at minimere potentiel blæserstøj under optagelse.

EOS R5 C

Intuitivt design med touch LCD og 13 knapper, der kan tildeles

EOS R5 C har en 0,5" OLED-søger med høj opløsning til nøjagtig billedanalyse, en punktmatrix-skærm til hurtig kontrol af kameraindstillinger/funktioner og en lysstærk 3,2" LCD-skærm, der kan vippes og drejes, hvilket gør det nemt at se fra flere vinkler om dagen eller natten.

Et omfattende udvalg af 13 knapper, der kan tildeles, og tre digitale drejeknapper er tilgængelige i EOS R5 C's ultrakompakte design. Disse funktioner kan programmeres via et nyt brugerinterface, så du hurtigt kan få adgang til dine foretrukne video-/fotofunktioner som f.eks. Waveform-monitor, autofokus og høj billedhastighed.

EOS R5 C

Kompakt, robust og let

Med en vægt på kun 680 gram er EOS R5 C det mest kompakte og lette Canon Cinema EOS-kamera, samtidig med at det bevarer den samme førsteklasses konstruktionskvalitet og komfortable ergonomi, som findes i EOS R5.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.