FILMMAKING

Avancerede tilslutningsmuligheder

EOS R5 C er udstyret med en tilbehørssko med flere funktioner og giver mulighed for XLR/stereomikrofonindgang samt dedikerede terminaler til tidskode, 3,5 mm mikrofon, hovedtelefoner, mikro-HDMI, flash-synkronisering, USB-C samt omfattende softwareunderstøttelse – EOS R5 C er klar til hvad som helst.
EOS R5 C

Multifunktionssko (tilbehør)

Canons multifunktionssko (tilbehør), der blev introduceret i XF605-videokameraet og EOS R3, leverer datakommunikation og direkte strøm til en ny serie af tilbehør. Dette omfatter Canons DM-E1D stereomikrofon og TASCAM's CA-XLR2d-C audio XLR-adapter med professionelle XLR-indgange med manuel styring, overvågning og 48 V effekt. Eksisterende speedlites og udløsere kan også fastgøres.*

* Vejrforseglede Canon Speedlites understøttes ikke.

 • Professionelt interface

  Tilslutningsmuligheder på EOS R5 C omfatter dedikerede terminaler til tidskode ind/ud, 3,5 mm mikrofonindgang, hovedtelefonudgang, mikro-HDMI-output, flash-synkronisering, N3-type fjernbetjening og et USB-C-stik til strøm, opladning og kommunikation. Der medfølger en kabelbeskytter i æsken til at sikre både USB-C- og mikro-HDMI-tilslutningerne under optagelse.

 • Batterigreb og Wireless File Transmitter

  Eksisterende EOS R-systemtilbehør som f.eks. BG-R10-batterigreb og WFT-R10 Wireless File Transmitter understøttes af EOS R5 C. Mens begge tilbehør har plads til to batterienheder (LP-E6NH, LP-E6N eller LP-E6), forbedrer WFT-R10 netværksfunktionaliteten med dobbelte 2x2 5 GHz-antenner og Ethernet-forbindelse. Selvom EOS R5 C har indbygget Wi-Fi og Bluetooth, kræves dette tilbehør til trådløs brug af Browser Remote- og Content Transfer Mobile-applikationer.

 • Omfattende softwareunderstøttelse

  EOS R5 C forener Cinema EOS- og EOS R-systemets verdener i ét og tilbyder kompatibilitet med en lang række professionelle filmproduktions-, fotograferings- og Virtual Reality-applikationer til både smartphones og PC'er. Dette omfatter Browser Remote for adgang til avancerede indstillinger og Live View via fjernadgang. Content Transfer Mobile til overførsel af proxy-filer/redigering af metadata. Image.canon cloud-tjenester til sikkerhedskopiering af billeder i høj kvalitet.

 • Ekstern strømkilde til 8K/60P

  Ud over LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6-batterier kan EOS R5 C strømforsynes via en ekstern strømkilde (kræves for at få adgang til 8K-optagelse over 30 fps). Understøttede strømkilder omfatter USB-C-strøm fra PD-E1-adapteren samt kombineret brug af DR-DE6C DC-kobleren og CA-946-strømadapteren.

 1. Ved brug sammen med EOS R-systemadaptere.
 2. 12-bit Cinema RAW Light-indstillinger op til 2,6 Gbps.
 3. Gør det muligt at bruge eksternt tilbehør som f.eks. XLR-adapter, stereomikrofon og Speedlites. Vejrbestandige Canon Speedlites er ikke kompatible.
 4. Batterier kan ikke oplades med batterigreb BG-R10 alene. LP-E6-batteriet kan ikke genoplades.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.