HYBRIDFOTOGRAFER

Utrolige stillbilleder på 45 Megapixel ved op til 20 fps

En fullframe CMOS-sensor på 45 Megapixel opløsning fanger utrolig klarhed, lav støj og et stort dynamikområde ved burst-hastigheder på op til 20 fps og ISO-følsomhed på helt op til 51200 ISO. Automatisk eksponeringsbracketing giver ensartede eksponeringsmuligheder, mens en interval-timer åbner døren til kreative timelapse.

Skift til billeder med utrolig høj opløsning

EOS R5 C's fullframe-sensor og DIGIC X-processor arbejder sammen om at levere billeder i høj kvalitet med 45 Megapixel ved op til 20 fps med den elektroniske lukker eller 12 fps med den mekaniske lukker. EOS R5 C's fotofunktion omfatter også Canons berømte Dual Pixel CMOS AF II-teknologi, organisk, varm farvevidenskab og ISO-følsomhed helt op til 52000 ISO, hvilket gør EOS R5 C til en enestående løsning til professionel fotografering.

Professionelle billedformater

EOS R5 C har samme arkitektur som EOS R-systemet og kan derfor tage billeder i en række professionelle filformater, herunder RAW, C-RAW og JPEG. 10-bit HEIF-billeder kan også optages med øget dynamikområde og farvegengivelse takket være brug af PQ HDR gamma- og BT.2020-farverum.

Timelapse-fotografering

Interval-timerfunktionen, der findes i EOS R5 C, kan indstilles til at optage et bestemt antal billeder inden for et bestemt tidsrum. Denne funktion er perfekt til at skabe professionelle timelapse-sekvenser. Derudover kan brugerdefinerede billedmetoder som f.eks. blænde/lukkerprioritet eller Auto ISO også indstilles, hvilket sikrer, at du har fuld kreativ kontrol, når du skaber betagende timelapse-indhold.

TILMELD DIG NU

Registrér din interesse for Canon EOS R5 C

Vær den første til at modtage de seneste nyheder om EOS R5 C, tilbud, tips og kurser, seneste nyt og invitationer til lokale events.