EOS 5D Mark IV

Forskellen ligger i detaljen

Indfang detaljen.
Indfang alt

En CMOS-sensor på 30,4 Megapixel giver billeder, der er spækket med detaljer og har meget lav støj, selv i områder med stærkt lys og mørke skygger. En finere opløsning betyder, at intet går tabt, så du kan beskære til det perfekte billede og samtidig bevare kvaliteten.

Gennemse og raffinér

Hver af EOS 5D Mark IV's 30 millioner pixels består af to fotodioder, der kan bruges sammen eller hver for sig. Denne teknologi gør det muligt at oprette Dual Pixel RAW-filer (DPRAW), som indeholder et par billeder optaget fra to meget lidt forskellige synsvinkler. Når DPRAW-filer behandles ved hjælp af Digital Photo Professional-software, kan fotografer foretage justeringer af billedet for at bevare skarpheden i det tilsigtede område.

Læs mere

Optagelse ved
ekstremt svagt lys

Ydeevnen i svagt lys er forbedret ved alle ISO-indstillinger med kraftigt reduceret digital støj og en maksimal følsomhed på ISO 32000 (kan udvides til ISO 102400). Vær sikker på at få suveræn billedkvalitet, selv ved optagelser under dårlige lysforhold.

Næste niveau af
billedbehandling

Indbygget korrektion af objektivaberration øger objektivets ydeevne ved at kompensere for faktorer som diffraktion, forvrængning og kromatisk aberration for at frembringe et billede, der er tydeligt bedre.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Digital objektivoptimering

En digital objektivoptimering tilføjer endnu et lag af korrektion, som håndterer endnu flere optiske fænomener, herunder effekten af kameraets optiske low-pass-filter. Resultat: optimeret ydeevne og enestående billedkvalitet.

Skarphed, kontrast og farve

5D Mark IV indeholder et udvalg af indstillinger for automatisk hvidbalance (AWB), som har en anden tilgang til kunstigt lys. "Stemningsprioritet" sigter mod at fastholde nogle af de varme farvetoner fra kunstige lyskilder for at bevare noget af atmosfæren i en scene, mens "Hvidprioritet" fjerner de fleste varme toner fra lys fra glødepærer og prøver at gøre billederne farveneutrale, hvor det er muligt.

Alle detaljer
Opfanges omhyggeligt

Fine Detail Picture Style er inkluderet i 5D Mark IV for at maksimere mængden af detaljer, som kameraets sensor på 30,4 Megapixel kan indfange. Denne indstilling prioriterer udjævning af toner og fremhæver fine detaljer. 

Fine Detail Picture Style har tre justerbare parametre til øgning af skarphed, svarende til dem, der findes i filteret Uskarp maske i Adobe Photoshop og i Canons DPP-software.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Undersøg andre fordele