Hero 4k Lifestyle Music Promo

Opgrader til 4K-biografkvalitet

Krystalklare billeder

Optag dine filmøjeblikke ved hjælp af EOS 5D Mark IVs utrolige sensor for at få detaljer og ekstra flotte scener. Med mulighed for at optage i 4K1 i høj opløsning samt Full HD med billedhastighedsindstillinger op til 60p slow motion er verden for filmproduktion med digitale spejlreflekskameraer blevet meget bedre.

Capture the moment

Indfang øjeblikket

Se video

Fasthold det perfekte
stillbillede fra enhver ramme

EOS 5D Mark IV-brugere kan med en funktion taget fra EOS-1D X Mark II optage 4K-film og gemme enhver optagelse som et smukt stillbillede på 8,8 Megapixel på hukommelseskortet som en JPEG-fil.

4K Screengrab Music Promo

Høj billedhastighed

Hurtigere billedhastigheder giver nye og spændende muligheder for at få dit publikum til at fordybe sig i øjeblikket. En fantastisk 120 fps HD video-kapacitet fanger selv de hurtigste motiver i flotte detaljer.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Film med høj billedhastighed

Se video

Fokusér som en professionel

EOS 5D Mark IV indeholder Dual Pixel CMOS AF, en af de vigtigste funktionsforbedringer i forhold til EOS 5D Mark III. Den giver mulighed for jævne og præcise pull focus-overgange i alle opløsninger fra 4K til Full HD. På LCD-skærmen skal du blot trykke på de punkter, hvor du vil fokusere til og fra og lade kameraet ordne resten.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Tilføj Canon Log til EOS 5D Mark IV for stort dynamikområde, rigeligt eksponeringsrum samt stor frihed i efterbehandlingen.

Få mere at vide

EOS 5D Mark IV

Bevar alle detaljer i HDR-film

Ved at veksle mellem normal- og underbelyste billeder, kan HDR-filmfunktionen komprimere de lyseste dele af en scene og bevare flere højlysdetaljer - og derved skabe film med et bredt dynamikområde.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR gør det muligt

Se video

Sæt farten ned, og indfang det ekstraordinære

Timeroptagelsesfunktionerne på EOS 5D Mark IV giver mulighed for timelapse-optagelse af begivenheder med ekstraordinær skarphed. Optag op til 3.600 stillbilleder til en Full HD-film med en afspilningstid på cirka 2 minutter, som giver en dynamisk film med kant.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Film i timelapse

Se video

Mikrofon
og hovedtelefoner,
HDMI-output

Stik til mikrofon og hovedtelefon giver dig mulighed for at optage det perfekte soundtrack til dine film og sørge for, at lyden har det perfekte niveau. En HDMI-forbindelse leverer fuld lyd og ukomprimeret Full HD-output til eksterne optagere og videoskærme.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Retningsbestemt
Stereomikrofon DM-E1

Forbind den eksterne DM-E1 mikrofon med dit EOS 5D Mark IV, og optag det perfekte lydspor til dine film, og hold styr på, at lyden er på det rette niveau. En HDMI-forbindelse leverer fuld lyd og ukomprimeret Full HD-output til eksterne optagere og videoskærme.

Læs mere

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Fodnoter

Undersøg andre fordele