EOS 5D Mark IV

I hænderne på professionelle

Ulla Lohmann tackler Tasmaniens sværeste bestigning

I årevis havde Ulla været besat af at bestige og fotografere den legendariske klippe Totempælen. Her er, hvad der skete, da hun fik muligheden.

Se artiklen

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

"Vi ønskede at lave en video med hæsblæsende sportsaction ved hjælp af matchede klip, hvilket betød, at vi havde brug for den bedste kvalitet og gradueringsfleksibilitet i efterbehandlingen. Med Canon Log kunne EOS 5D Mark IV levere dette."

Se artikel

Image of a drone making avideo

In Pursuit of the Shot

Følg en gruppe verdenskendte fotojournalister fra Reuters, mens de rejser rundt på jagt efter inspirerende historier, bevæbnet med det nye EOS 5D Mark IV.

Læs mere

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

"Dette kamera er alt, hvad jeg behøver – det har den perfekte kombination af teknologi til svag belysning og nem håndtering, der gør mit arbejde til en fornøjelse".

Se artikel

Ulla Lohmann

“Når folk spørger mig, hvorfor man skal opgradere, er svaret enkelt: Det er et kamera, der kan stå distancen og stadig levere flotte resultater."

Se artikel

Vanuatu tribesman jumping caught with EOS 5D Mark IV
Taget med EOS 5D Mark IV
  • f/10.0
  • 1/2500
  • 1000

Petri Mast ønsker at fortælle hele historien om brudeparret

Den finske fotograf er drevet af at lave det perfekte bryllupsbillede, der fortæller en historie om den mest betydningsfulde dag i dette pars liv. En dag hvor der ikke er råd til fejltagelser.