Grizzly bear waiting for fish at waterfall

Præcision som standard

Inden for et splitsekund

Hold fokus på handlingen med det udvidede 61-punkts AF-system, der holder styr på selv de mest uregelmæssige motiver. I EOS 5D Mark IV har de 61 AF-punkter1 et større funktionsområde – en lodret udvidelse på 8 procent i det centrale område og 24 procent i yderområdet – hvilket giver større frihed til placering af motiver, når man komponerer sit billede.

Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Hurtig, kontinuerlig
fokusering, selv
i svagt lys

Med en ekstremt følsom AF-sensor er fokusydelsen på EOS 5D Mark IV sikret selv ved lysniveauer helt ned til EV-32. Dette er yderligere forbedret til EV-43 ved optagelser i Live View med Dual Pixel CMOS AF.

Overlegen AF-præcision,
selv med lange objektiver

Hvis du er sports- eller naturfotograf, er det ofte nødvendigt at benytte superteleobjektiver med extendere for at komme tæt på motiverne. Med op til 61 punkter med 21 AF-punkter af krydstypen ved f/81 er det meget lettere at fokusere med stor nøjagtighed.

Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

150K-målesensor

EOS 5D Mark IV anvender en dedikeret RGB+IR-målesensor med 150.000 pixels til at foretage meget nøjagtig lysmåling. Denne sensor arbejder også sammen med kameraets autofokussystem for at hjælpe med at registrere og spore farvede motiver og udføre ansigtsgenkendelse.

150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV

Spor dine motiver med
endnu større præcision

EOS 5D Mark IV leveres med EOS iTR AF-systemet, der giver en betydelig forbedring af motivsporingen. Tilpas sporingen efter dine behov med forskellige tilstande for fokusering og sporing af et ansigt eller et andet motiv.

Vælg den fokuserings-
mulighed, der
matcher dit motiv

Canons AI servo AF III har en AF-algoritme, der forbedrer sporingsfølsomheden i scener, hvor motivet kan bevæge sig pludseligt.

Seks case study-indstillinger til autofokusering, som kan tilpasses, hjælper med at vælge den indstilling, der passer bedst til dit motiv, for eksempel sporingsfølsomhed, sporing af acceleration/deceleration og automatisk skift mellem AF-punkter.

AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Fang øjeblikket under enhver kunstig lyskilde

EOS 5D Mark IV registrerer flimmerfrekvens i lyskilder og tilpasser optagelsestiderne for at tage billedet tættest på den højeste lysstyrke for at reducere flimmer. Denne funktion fungerer med en flimmerfrekvens på 100 Hz og 120 Hz og har en forbedret algoritme for at forhindre forkert registrering af flimrende lys.

AF-punktvalg

En ny knap til valg af AF-område bag på EOS 5D Mark IV gør det nemt at skifte autofokuspunkter, mens du holder kameraet op til øjet.

EOS 5D Mark IV AF selection

Fodnoter

Undersøg andre fordele