Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Udviklet til at præstere

En processor til
større ydeevne

I hjertet af EOS 5D Mark IV sidder en hurtig DIGIC 6+-processor, der kontrollerer alle aspekter af, hvordan kameraet reagerer, herunder konvertering af rå sensordata til billedfiler i høj kvalitet, der er rige på detaljer og med lav støj samt nøjagtige farver og hudtoner.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Opfang hvert eneste
øjeblik, billede
for billede

EOS 5D Mark IV er i bund og grund udviklet med henblik på ydeevne, og det kan optage kontinuerligt med 7 billeder/sek.1 med fuld autofokus og autoeksponering og optage op til 21 RAW-billeder eller et ubegrænset antal JPEG-billeder i en enkelt optagelsesperiode2. Du vil altid være klar til næste billede. I Live View er det muligt at optage med 4,3 billeder/sek. med AF-sporing. Du vil altid være klar til næste billede.

Skarp og præcis
LCD touch-skærm

En 3,2" LCD-skærm med intuitiv touchscreen-betjening gør optagelser med EOS 5D Mark IV til en fornøjelse. Tryk for at vælge kommandoer på menuen og stryg frem og tilbage, når du gennemser billeder. Med firefarvetone kan du nemt bruge skærmen på alle tider af døgnet.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Optag i stilhed,
forbliv diskret

Vælg lydløs optagelsestilstand på EOS 5D Mark IV for at holde lukkerlyden på et minimum. Speciel dæmpning gør det muligt for kameraet at fungere lydløst selv i de mest støjsvage miljøer.

Mirror Vibration Control System

Kamerarystelse eller vibration i spejlene kan forårsage sløring, og derfor har Canon udviklet et Mirror Vibration Control System til at minimere denne sløring og give skarpe billeder med et undertrykt støjniveau – perfekt til diskret fotografering.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System

Se video

Se, komponér og
optag i fuldstændig klarhed

Intelligent Viewfinder II med optagelsesoplysninger, for eksempel elektronisk vaterpas med to akser, giver en renere og lysere visning af motivet gennem objektivet med en næsten 100 procents visning. Optagelsesoplysninger er omhyggeligt arrangeret for nem og præcis komposition, hvorfor displayet kan tilpasses efter fotografens behov.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Brugerdefineret Quick
Control-skærm

Alle fotografer er unikke og arbejder på forskellige måder. Derfor har Canons udviklere gjort det muligt at ændre typen, størrelsen og placeringen af ikoner på kameraets Brugerdefineret Quick Control-skærm hurtigt og nemt, så det er let at finde foretrukne indstillinger.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Holdbarhed og
pålidelighed

EOS 5D Mark IV leveres med modstandsdygtig vejrbeskyttelse3 og er udformet i en hårdfør magnesiumlegering, så du trygt kan blive ved med at optage, også under dårlige forhold. EOS 5D Mark IV vejer mindre end EOS 5D Mark III og er udviklet til at sikre en driftssikker ydeevne ved optagelse i længere tid.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Udvid dine
optagefærdigheder

Batterigreb BG-E20 giver EOS 5D Mark IV en række håndteringsfordele samt dobbelt så stor batterikapacitet, så du kan optage i længere tid og bevare kontrollen over øjeblikket takket være knapper til lodret betjening af fokusering og måling.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Fodnoter

1. Med 1/500 sek. eller hurtigere lukkertid, maksimal blændeåbning (afhængigt af objektivet), fuldt opladet batteripakke LP-E6N, ved 23 °C. Hastigheden reduceres, hvis nogen af følgende funktioner er aktiveret: Anti-flimmer, Dual Pixel RAW, Digital objektivoptimering

2. EV-3 med et centralt AF-punkt og fokusering ved f/2.8, One-Shot AF, 23 °C og ISO 100

3. Dæksler til rum, stik og andre åbne dele skal lukkes forsvarligt for at opnå beskyttelse mod støv og stænk. Disse forholdsregler kan dog ikke fuldstændigt forhindre støv og fugt i at trænge ind i kameraet.

Undersøg andre fordele