Stay connected

Bevar forbindelsen

Problemfri
integration

Brug EOS 5D Mark IVs indbyggede Wi-Fi og NFC til at oprette forbindelse til din smartphone, tablet eller bærbare computer, eller direkte til udvalgte billeddelingstjenester. Ideelt til at sende billeder til kunder og til at slå op på sociale medieplatforme. FTP/FTPS-understøttelse er fantastisk, hvis du optager på steder med Wi-Fi, hvor ekstra sikkerhed er nødvendig.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Tilslut og
brug fjernoptagelse

EOS 5D Mark IV kan styres trådløst fra en mobil enhed med Canon Camera Connect-app'en (iOS eller Android). Få en ny udsigt fra vanskeligt tilgængelige udsigtspunkter, og fjernstyr funktioner som Touch Focus - fantastisk for en kameraassistent, der arbejder på et filmprojekt.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Beskær og tilpas størrelse

En funktion til beskæring og tilpasning af størrelsen under afspilning på EOS 5D Mark IV giver brugere mulighed for at bearbejde kompositionen efter optagelse og nemt tilpasse billedstørrelsen til øjeblikkelig deling via den indbyggede Wi-Fi. Som på EOS-1D X Mark II kan fotografer beskære billederne, sådan som de ønsker dem offentliggjort og hurtigt sende dem til redaktører og billedbureauer.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Udvid din
Wi-Fi-rækkevidde

WFT-E7-enheden udvider kameraets trådløse fleksibilitet ved at give fotografer mulighed for trådløst at overføre billeder fra kameraet til en computer over større afstande, og enheden giver også forbedret fjernoptagelse og medieserverfunktionalitet.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

I kontakt med verden

Indbygget GPS geotagger hvert billede med det sted, du befinder dig, og sørger for, at EOS 5D Mark IVs interne ur er nøjagtigt. Det er også mere strømbesparende, så du kan optage i længere tid. GPS-data er en hjælp til katalogisering af billeder, og de giver dig mulighed for at se, hvor du har været, så du kan finde specifikke optagelsessteder igen.

Glem aldrig dataene

Fotojournalister er afhængige af at opfange alle detaljer, og det omfatter også vigtige skriftlige oplysninger. Upload metadata-skabeloner til EOS 5D Mark IV med personlige oplysninger og detaljer om optagelser. Hvert optaget billede vil have disse oplysninger indlejret i dets IPTC-metadatafelter.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Hurtig og pålidelig
dataoverførsel

USB 3.0-tilslutning giver mulighed for hurtig filoverførsel til pc'er og Mac-computere, hvilket er ideelt til kablet optagelse i studier.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Fleksible
optagelsesmuligheder

EOS 5D Mark IV har slot til SD- og CF-kort og accepterer hurtige UDMA 7-kort med en skrivehastighed på op til 167 MB pr. sekund.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Undersøg andre fordele