Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log til EOS 5D Mark IV

Fantastisk video designet til nem farvegraduering. Med ekstra stort dynamikområde og meget lidt støj.

Hvad er Canon Log?

En logaritmisk tonekurve producerer optagelser med ekstra stort dynamikområde og rigeligt eksponeringsrum for nem farvegraduering.

Udvid dynamikområdet for maksimal fleksibilitet.

Bevar detaljer i mørke skygger og højlysområder. Canon Log leverer 12-trins dynamikområde ved ISO 400, hvilket giver naturlige resultater i situationer med høj kontrast.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Optagelser, der vækkes til live i efterbehandlingen

Canon Log-optagelser er optaget på en måde, som gør det lettere at farvegraduere. Mængden af støj reduceres, især i områder med skygge og hvor farvemætningen er øget. Farverne ser naturlige ud med nøjagtige hudfarver.

Footage that comes alive in post-production

Kontinuitet mellem kameraer

Canon Log-optagelser ligner video optaget på Cinema EOS-kameraer som f.eks. EOS C300 Mark II, hvilket gør EOS 5D Mark IV til et fantastisk B-kamera. Det er også nemmere at matche med log-optagelser fra kameraer, der ikke er fra Canon.

Continuity between cameras
Make the grade

Nå dine fotomål

Brug Canon Log ved optagelse med flere kameraer, og få optagelser, der passer ind i hinanden uden overgange.

Se video

Canon Log og 4K – det perfekte partnerskab

EOS 5D Mark IV gør det muligt at bruge Canon Log med andre kreative filmoptagelsesfunktioner, såsom Dual Pixel CMOS AF, høje billedhastigheder på op til 120p og fantastisk 4K-opløsning.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

View Assist

Optag med Canon Log, og brug View Assist til at se, hvordan resultatet af optagelsen kan blive med efterbehandling på kameraets LCD-skærm.

View Assist

Bemærkninger om optagelse med Canon Log på EOS 5D Mark IV

Med Canon Log indstillet vil følgende muligvis ikke virke ved filmoptagelse: Picture Style, Auto Lighting Optimizer (Auto belysningsoptimering), højlystoneprioritet, timelapse-film og HDR-film. 


Ved optagelse med Canon Log kan det være vanskeligere end ved normal optagelse at fokusere med autofokus på et motiv i omgivelser med svagt lys eller lav kontrast. 

Når Canon Log er indstillet, kan vandrette striber forekomme i film afhængig af motivet eller optagelsesforholdene. Det anbefales at optage et par testfilm og kontrollere resultatet, før den egentlige optagelse. Vær opmærksom på, at støj kan blive mere synligt, især når du anvender stærk kontrast under farvegradueringen af den optagede film. 

Når Canon Log er indstillet, vil farveovergangen i himlen eller hvide vægge muligvis ikke blive gengivet korrekt. Der kan forekomme uensartede farver, uregelmæssig eksponering eller støj. 


Film kan optages med en computer installeret med EOS Utility. Men EOS Utility kan ikke bruges til indstilling af Canon Log. Brug kameraet til indstilling af Canon Log.

Er du klar til at opgradere til Canon Log?

Canon Log kan tilføjes som en opgradering til EOS 5D Mark IV hos dit lokale Canon-servicecenter (betaling opkræves).

Find ud af hvordan

Relateret indhold