MANAGED PRINT SERVICES

Vores tilgang til MPS

Alle organisationer er forskellige. Derfor bruger vi som en del af Canons Managed Print Services tid på at lære jeres virksomhed og jeres IT-behov at kende for at skabe en service, der er direkte skræddersyet til jeres behov.
FÅ MERE AT VIDE
alt text

Oversigt over MPS-tilgang

Ved hjælp af Canons Managed Print Services (MPS) bruger vi vores brancheekspertise til at sikre jer fordelene ved øget sikkerhed, hurtigere printprocesser, mere effektive workflows, bæredygtighed og lavere udgifter på den kortest mulige tid ved at kombinere ITIL®- og PRINCE2®-metoderne på alle trin i forløbet.
alt text
Canon Camera

Analyse

Vi begynder med en grundig undersøgelse af jeres aktuelle situation og kortlægger et komplet billede af sikkerhed, bæredygtighed og eventuelle ineffektive dokument- og informationsstrømme i jeres organisation.

Vi kan derefter begynde at udpege områder med unødvendigt spild og besvær i jeres print- og registreringsprocesser, der kan forbedres.

Design

Baseret på de resultater, der er fremhævet i Analyse-fasen, designer vi derefter en løsning, der kan hjælpe jer med at forbedre effektiviteten og fremme jeres digitale transformationsstrategi – så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

I løbet af denne proces udvikler vi en optimeringspolitik for jeres organisation, der understøttes af arkitektur, der er baseret på avanceret cloud, sikre og bæredygtige løsninger og services.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Overgang og implementering

Når vi har designet en skræddersyet løsning, bruger vi vores mangeårige projektledelseserfaring til at overvåge implementeringen og introduktionen i jeres organisation.

Med udgangspunkt i vores ekspertise inden for forandringsledelse arbejder vi sammen med jeres kommunikationsteams for at levere en problemfri overgangsoplevelse og en langvarig og enkel brugerimplementering.

Administration og support

Kernen i vores MPS-tilbud er Fleet Management-service, hvor vi måler print- og scanningsoutput i forhold til aftalte KPI'er og leverer vedligeholdelse og support for at sikre høj tilgængelighed og vedligeholde aftalte SLA'er. Derudover tilbyder vi effektiv kundesupport, IT-support og andre digitale services, der hjælper med at holde alt kørende uden problemer.

Når alt er i drift, vil vi fortsætte med at administrere jeres løsning på langt sigt for at sikre, at alt fungerer, som det skal, og at det fortsat opfylder jeres behov nu og i fremtiden.

people shaking hands
Canon Camera

Evaluering

Canons Managed Print Services omfatter regelmæssige evalueringer for at sikre, at I nyder godt af alle fordelene ved løsningen, og at den forbliver optimeret over tid, så den opfylder virksomhedens skiftende behov – ikke kun hvad angår ydeevne, men også vigtige parallelle mål som sikkerhed og bæredygtighed.

Vi definerer klar kontraktstyring, så I nemt kan holde styr på, hvornår, hvordan og med hvem vi gennemgår status for jeres MPS-kontrakt. Og vigtigst af alt vil vi som en del af denne evalueringsproces fremhæve nye mulige områder for jeres forretningsudvikling, f.eks. muligheder som følge af skiftet til digital transformation, Hybrid Work-, cloud- og mobile teknologier, for at hjælpe jer med at trives på langt sigt.

KUNDECASE

"Med Canons MPS-løsning har vi oplevet en omtrentlig besparelse på 35 % i vores samlede printomkostninger"

Jon Burnby
Direktør for IT Services Europe, Fujitsu
Canon Camera

SERVICES

Managed Print Services

Skab en optimeret, sikker og bæredygtig enhedsinfrastruktur med Canons Managed Print Services og løsninger, der leveres på den måde, der passer jer: Via clouden, on-site eller i et hybridt miljø.

SERVICES

Digital Transformation Services

Fremskynd jeres digitale transformation ved at kombinere vores avancerede Managed Print Services og løsninger til samarbejde på arbejdspladsen i en enkelt pakke.

et billede, der repræsenterer digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

LØSNINGER

Samarbejdsløsninger til arbejdspladsen

Transformér, hvordan I gør forretning med avancerede løsninger til registrering, automatisering af dokument-workflows og cloud-tilslutningsmuligheder, der arbejder sammen om at holde information i et sikkert flow gennem virksomheden.

Relaterede produkter/løsninger

Udforsk flere Canon-løsninger, der supplerer vores Managed Print Services

Se mere

Læs mere om, hvordan Canon-løsninger og -services kan hjælpe jer med at tilpasse jer den nye hybride arbejdsvirkelighed.

 • Forbered jer på det uventede

  Idéen om "normalt" arbejde er blevet fuldstændig forandret og fortsætter med at ændre sig. Her skal I investere for at forblive fleksible.

 • Nye muligheder i det nye arbejdsmiljø

  Læs, hvordan clouden bliver afgørende for at sikre, at teams kan samarbejde i det skiftende, og hybride fremtidige arbejdsmiljø.

 • Sådan tilpasser I jer fremtidens arbejdsplads ved hjælp af clouden

  Navigér i det fremtidige arbejdsmiljø ved at udnytte cloud-teknologi til at understøtte effektivt, sikkert samarbejde.

 • Hvad I kan forvente i fremtidens arbejdsmiljø

  Opdag de tendenser, der påvirker det fremtidige arbejdsmiljø, og få tips om, hvordan I kan forberede jer.

 • HAR I BRUG FOR HJÆLP?

  Vil I vide mere om dette produkt?