LØSNINGER

Automatisering af dokumentproduktion

Fremskynd jeres digitale transformation, og strømlin variable dataworkflows ved at automatisere og centralisere produktionen af forretningskritiske dokumenter på tværs af flere kommunikationskanaler.
A group of people working around a desk

OVERSIGT

Canons automatisering af dokumentproduktion

Den største hindring for at blive en agil virksomhed er ineffektivitet. Automatisering af dokumentproduktion forbedrer effektiviteten, når man opretter forretningskritiske dokumenter, ved at fjerne repetitive, manuelle opgaver og levere gennemsigtighed i processer og workflows, samtidig med at digital transformation muliggøres, og omkostningerne reduceres.

Fordelene ved automatisering af dokumentproduktion

Vores omkostningseffektive løsninger er udviklet til at hjælpe organisationer med at blive mere fleksible gennem hurtigere dokumentsammensætning, minimering af fejl og forbedret dokumenthåndtering.

 • Øg produktiviteten

  Øg produktiviteten ved at automatisere repetitive, manuelle opgaver, strømline workflows og automatisk registrere og løse produktionsfejl. Centralisér printoutput, så virksomhedsbrugere kan fokusere på kerneaktiviteter.

 • Ældre IT

  Canons workflow-løsninger overlejrer eksisterende ældre IT, så der ikke er behov for at opdatere systemer, hvilket sparer omkostninger og forhindrer afbrydelser. I kan nemt ændre workflow-processer for at imødekomme ændringer i IT-infrastrukturen.

 • Gør slutbrugeroplevelsen bedre

  Forbedr forretningssamarbejdet ved at give brugerne mulighed for at opdatere og ændre multikanaldokumenter uden at involvere IT-teams via tilladelsesbaserede skabeloner. Automatiserede, sikre processer er hurtige og effektive, og de fremskynder time-to-market.

 • Administrér lovpligtige oplysninger effektivt

  Sørg for, at jeres forretningskritiske dokumenter overholder kravene ved deling, routing, godkendelse og sporing af dokumentændringer med et komplet revisionsspor, der muliggør kontrol for at mindske risici.

 • "Vi opnår nu både en meget mere effektiv produktionsproces og meget høj kvalitet. Vi kan levere en særpræget kundeoplevelse med hensyn til både logistik og indhold."

  NHA printer undervisningsmateriale efter behov, reducerer omkostninger og øger fleksibiliteten

  NHA's implementering af automatiseret dokumentproduktion resulterede i øget produktivitet gennem automatisering af dokumentworkflows, fremskyndelse af produktionstider og overgang til en print-on-demand-løsning til undervisningsmaterialer med fejlrettelser via automatiserede workflow-kontroller. Der var ikke behov for investeringer for at opdatere den gamle IT-infrastruktur, og NHA opnåede en reduktion af forretningsomkostningerne gennem øget operatørproduktivitet og ved at fjerne de ekstra omkostninger til opbevaring af undervisningsmaterialer.

  Relateret software

  Udforsk andre softwareløsninger til forretningsprocesstyring, der kan hjælpe jer med at øge produktiviteten, effektiviteten og sikkerheden og gøre fremskridt i jeres digitale transformation.

 • Quadient logo
  Opret, administrér og levér kundekommunikation på tværs af alle kanaler uden besvær.
 • sysHUB logo
  Konsolidér jeres vigtigste processer og applikationer i ét enkelt automatiseret workflow.
 • Compart DocBridge-logo
  Denne pakke er fleksibel og skalerbar og hjælper med at administrere, optimere, validere og distribuere dokumentoutput.
 • Relaterede løsninger

  Udforsk Digital Transformation Services

  Driv jeres digitale transformation fremad, uanset hvor I arbejder fra.
  UDFORSK RELATEREDE SERVICES
  An AI image representing digital transformation

  Se mere

  HAR I BRUG FOR HJÆLP?

  Få mere at vide om, hvordan jeres virksomhed kan drage fordel af vores automatisering af dokumentproduktion