FESPA Global Print Expo 2020 er blevet udsat. Der vil blive leveret en opdatering med reviderede datoer for begivenheden på et senere tidspunkt.

EVENT

Besøg Canon på FESPA 2020

The engine of imagination

Skab vækst i jeres virksomhed

FESPA Global Print Expo er stedet, det sker, når det handler om storformatprint af grafiske applikationer. Canon vil fremvise et udvalg af storformatapplikationer for at illustrere den følelsesmæssige styrke ved print, og hvordan det kan bruges til at skabe en inspirerende, unik og uventet oplevelse for forbrugere i hjemmet, på gaden og i butikken.

Opdag nye muligheder for at fremme vækst og forbedre jeres produktionsproces med kortere leveringstider, hvilket reducerer spild og omkostninger og øger indtjeningen. Udforsk de nyeste innovative teknologier, der sætter skub i jeres virksomhed. Er I klar til en spændende rejse?

Canon - engine of imagination

Giv næring til fantasien

Gå på opdagelse i vores innovative teknologiløsninger, og find ud af, hvordan den seneste udvikling i Canon Arizona-serien og den banebrydende Canon Colorado med UVgel-teknologi driver væksten og skaber nye muligheder for jer. Vi er fantasiens drivkraft.

Arizona flatbed printer

Bliver fremvist og klar til at skabe vækst i jeres virksomhed:

Mød os på Canons stand på FESPA 2020

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Canons stand og fremvise vores avancerede storformat-, grafiske løsninger for jer, inspirere jer med utrolige printapplikationer og vise jer, hvordan vi sammen kan udvikle jeres virksomhed.

Bestil din gratis billet i dag!

Gratis tilmelding