Hold dig opdateret på vores kommende events og webinarer

Events and Webinars platform

Events

Hold øje med vores kommende events og hold dig opdateret på nye produkter, få ekspert råd og meget mere.

 • DRUPA 2024

  drupa 2024 is set to be a pivotal moment for industry transformation. Together, we'll explore new horizons and sustainable growth strategies that promise prosperity now and in the future.

Webinarer

Vores eksperter giver dig indsigt i de seneste trends og informerer dig om nye produkter, services og teknologier, som ændrer den måde vi arbejder på.

Tidligere Events

 • Kom til åbent hus hos Canon

  Canon inviterer dig til en inspirerende dag, hvor vi vil præsentere dig for de seneste produkter og løsninger inden for A3/A4 og storformatsproduktion.

 • KONFERENCE 2023

  Cyber- og Informationssikkerhed

  Står cyber- og informationssikkerhed også højt på jeres agenda i 2023? Så kan du se frem til Canons sikkerhedskonference, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du som virksomhed kan modstå nutidens cybertrusler.
  Søborg: 20. april 2023
  Vejle: 25. april 2023

 • ÅBENT HUS

  Oplev Canons nye Experience Center

  På dagen kan du opleve de nyeste produkter, teknologier og løsninger fra Canon, samt høre et spændende gæsteoplæg om indkøb af grøn-IT.

  03 Mar 2023

 • Event

  Canon på Sign&Print 2022

  Til Sign&Print i Odense, fik den helt nye imagePRESS V1000 danmarkspremiere. Man kunne opleve vores helt nye FLXfinish+ funktion på Colorado 1650 rulleproduktions printer serien.

 • Event

  Bliv klogere på den nye bogførinsglov

  På seminaret gennemgik vores eksperter den nye bogføringslov, tilskudspuljer og digitale løsninger, der alt sammen kunne hjælpe deltagerne til at blive klar til at lovgivningen trådte i kraft d. 1. juli 2022.

 • Tidligere Webinarer

  Find ud af, hvordan I kan accelerere jeres virksomhed

  Få mere at vide om at forbedre informationsflowet i hele virksomheden med vores udvalg af førende erhvervsprodukter og -løsninger. Uanset hvilke behov jeres virksomhed har, er vi her for at opfylde dem.

  Se mere

  Udforsk mere, og hold jer opdateret med Canons brancheførende seneste nyheder, erhvervsartikler og kundecasestudier.