ARTIKEL

imageRUNNER ADVANCE DX: Jeres fremtid i dag

Teknologi er kernen i virksomhedens evne til at forblive fleksibel og tilpasse sig udefrakommende ændringer. Jeres virksomhed har brug for teknologier, der hjælper jer med at nå jeres målsætninger, i takt med at I udvikler jer, og en betroet partner, der kan støtte jer gennem denne rejse. Hos Canon fortsætter vi med at hjælpe vores kunder med at planlægge fremtiden og give jer de værktøjer, I har brug for til jeres dynamiske arbejdsplads.

imageRUNNER ADVANCE DX: Connect securely, transform digitally

Få mere at vide om, hvordan imageRUNNER ADVANCE DX-porteføljen muliggør avancerede cloud-tilslutninger og understøtter produktivitet, effektivitet og sikkerhed i disse hybride miljøer, samtidig med at den hjælper jeres virksomhed med at tage det næste skridt på jeres digitale transformationsrejse.

Øg produktiviteten

imageRUNNER ADVANCE DX-porteføljen tilbyder avanceret, hurtig dupleksscanning og -print, der understøtter jeres medarbejdere, uanset hvor de befinder sig.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Beskyt jeres miljø

Det kan være en udfordring at holde data sikre. McAfee Embedded Control og avancerede sikkerhedsfunktioner giver 360° beskyttelse af jeres enheder, dokumenter og netværk.

Altid tilsluttet

Integreret hardware og cloud-software med uniFLOW Online muliggør hurtig og effektiv registrering, arkivering og samarbejde, hvilket hjælper med at understøtte et hybridmiljø.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Bæredygtige mål

Vi designer vores hardware til at minimere spild, energiforbrug og papirforbrug for at forbedre bæredygtigheden og hjælpe med at opnå en global reduktion af CO2-udledningen.

SERVICES

Digital Transformation Services

Fremskynd jeres digitale transformation ved at kombinere vores avancerede Managed Print Services og løsninger til samarbejde på arbejdspladsen i en enkelt pakke.

et billede, der repræsenterer digital transformation

Relaterede produkter og løsninger

 • imageRUNNER ADVANCE DX-hub

  Styrk jeres medarbejdere, og fremskynd digital transformation ved at udvikle virksomhedens workflows og produktivitet med intelligent teknologi.

 • uniFLOW Online

  En avanceret, sikker print- og scanningsløsning, der gør det muligt for virksomheder at administrere hele deres printmiljø via clouden.

 • Cloud Workspace Collaboration

  Hjælp jeres virksomhed med at opnå hurtig digital transformation og øget effektivitet i processen.

 • imageRUNNER ADVANCE EQ80

  Hvert eneste produkt i EQ80-serien er fremstillet med mindst 80 % genbrugsdele og
  -komponenter, hvilket reducerer udledningen af CO2 i forbindelse med produktionen med op til 80 %.

 • Se mere

 • Øg jeres virksomheds produktivitet med Canon

  Som eksperter inden for arbejdspladsteknologi har vi brugt tid på at udvikle en portefølje med produktivitet som en prioritet, og vores nyeste løsninger gør dette til praksis for delte arbejdsmiljøer.

 • Teknologi, der understøtter en hybrid virkelighed

  Sørg for, at jeres virksomhed er udstyret med den rigtige teknologi til at støtte jer i jeres langsigtede digitale transformationsstrategi.

 • Transformation af print for at hjælpe jer med jeres digitale rejse

  Transformation af print for at opfylde jeres hybride arbejdsbehov.

 • Tag jer af de små ting: Hvorfor hvert minut tæller, når det gælder produktivitet

  Find ud af, hvilke enhedsfunktioner I skal lede efter, når I opbygger et produktivt, moderne arbejdsmiljø.

 • KONTAKT OS

  Diskutér, hvordan I kan accelerere jeres virksomhed