ARTIKEL

Transformation af print for at hjælpe jer med jeres digitale rejse

Den digitale transformation af den hybride arbejdsplads med print

Transformation af print for at opfylde jeres hybride arbejdsbehov

Den måde, vi arbejder på, har ændret sig så markant, og det har også det, som vi har brug for fra vores printere. For 10 år siden var det kun nødvendigt at have en printer for at fremstille fysiske kopier af dokumenter. Dette behov er ikke forsvundet. Men for at imødekomme nutidens hybride arbejdsstil skal en printer være en hub for både print- og digitale workflow. Det betyder, at det ikke kun er stedet, hvor det digitale indhold bliver til print, men hvor print omdannes til digitalt indhold. Det betyder, at vi skal have forbindelse til arbejdspladsens apps for at linke dokumenter direkte med arbejdsprocesser. Og det betyder, at vi skal give vores mest følsomme oplysninger sikkerhed.

Tilpasning til et nyt landskab

Mens 2020 har medført en stor stigning i fjernarbejde, tyder undersøgelser på, at fremtidens arbejde ikke er binært. 64 %1 af medarbejderne rapporterer, at de ønsker at bruge mindst en del af tiden på et kontor eller et sted uden for deres hjem. Virksomheder skal derfor investere i teknologi, der understøtter en ny arbejdsstil, som gør det muligt for medarbejdere at arbejde effektivt på tværs af flere lokationer.

Hos Canon observerer vi altid nøje det nye arbejdsrum, og hvordan det påvirker vores kunders behov. Det er derfor vi har designet et økosystem af teknologier, Digital Transformation Services (DTS), der samler vores førende hardware og software i et integreret teknologiøkosystem, der er designet til at understøtte jeres transformationsrejse. Dette tilbud kombinerer vores førende hardware med Managed Print Services- og Workspace Collaboration-løsninger for at hjælpe jer med at opnå fuldt overblik og fuld kontrol over hele dokumentlivscyklussen.

Hardware er kernen i vores DTS-tilbud. De enheder, vi skaber, er for længst holdt op med bare at være printere og er blevet udviklet fra deres traditionelle rolle til at understøtte transformationen ved at muliggøre den nødvendige forbindelse og det nødvendige workflow til nutidens hybride arbejdsmiljøer. imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien, der bygger videre på den prisvindende imageRUNNER ADVANCE DX-serie, er vores nyeste model, og den fortsætter med at understøtte jeres rejse mod digitalisering gennem bedre tilslutningsmuligheder.

Den digitale transformation af den hybride arbejdsplads med print

Transformation af dokumenter og workflow

imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien tilbyder avanceret scanningsteknologi, der gør det nemmere for medarbejderne at digitalisere information og gøre den let tilgængelig for dem, der har brug for det – hvilket sikrer forretningskontinuitet, selv med en spredt arbejdsstyrke. Multifunktionsprinterne i denne serie kan scanne blandede medier på op til 270 ipm. Ved hjælp af intelligent OCR-teknologi (Object Character Recognition) og maskinlæring1 kan enhederne lære at identificere og kategorisere typiske forretningsdokumenter på en effektiv måde, så de kan give automatiske anbefalinger til lagringsdestinationer baseret på regler, der er indstillet af brugeren.

Understøttelse af transformation betyder mere end blot digitalisering – det betyder også bedre understøttelse af digitale workflows. Når de er rullet ud, kan imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien automatisk indlæse information i jeres workflow-software, f.eks. SAP Concur, så jeres medarbejdere sparer værdifuld tid til manuel indtastning af data, hvor det også sikres, at de indlæste data er nøjagtige. I mellemtiden tilbyder vores enheder problemfri integration med vores uniFLOW Online-software, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at printe og scanne dokumenter direkte til jeres cloud-destinationer, herunder Dropbox og OneDrive.

Balance mellem adgang og sikkerhed

Selvom tilgængelighed er afgørende for et vellykket fjernarbejde, skal den dog afbalanceres med sikkerhed. Som en tilsluttet enhed skal en cloud-aktiveret printer tilbyde robust beskyttelse for at sikre, at den ikke er sårbar over for angreb eller utilsigtet brud, der placerer oplysninger i de forkerte hænder. Selvom virksomheder er under pres for at tilpasse sig hurtigt og implementere den nødvendige teknologi så hurtigt som muligt, er det vigtigt, at hastigheden aldrig kommer på bekostning af sikkerheden.

Vores teknologiske økosystem sikrer, at jeres dokumenter er beskyttede, uanset hvor de befinder sig i workflowet. Mens alle vores enheder er bygget til at være sikre i design, hjælper en række avancerede funktioner i nye printere, herunder imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien, også med at beskytte jeres data. Uanset hvor jeres enhed er placeret, kan dokumenter, der sendes til print, kun frigives fra en sikker printerkø, når en form for godkendelse fremvises. Samtidig kan scanningsteknologien identificere sikre filtyper, f.eks. økonomiske oplysninger, og anvende automatisk sikkerhedsbeskyttelse, herunder kryptering af de data, der overføres. Oplysningerne scannes derefter til en sikker filplacering, hvor adgangsregler kan anvendes, f.eks. beskyttes følsomme HR-oplysninger mod adgang for medarbejdere.

Vi forstår, at vores kunders behov ændrer sig hurtigt. Vi vil gerne udstyre jer med de værktøjer, I skal bruge for at være klar til 'det nye normale'. Efterhånden som vi bevæger os hen imod hybride måder at arbejde på, bliver det stadig vigtigere at have hardware på plads, som kan klare udfordringen, og som tilbyder forbindelses-, sikkerheds- og workflow-teknologi, der kan hjælpe jeres teams med at arbejde effektivt.

Find ud af, hvordan imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien kan understøtte jeres mål for transformation af arbejdspladsen.

Relaterede produkter og løsninger

Se mere

 • ARTIKEL

  Digital transformation: digital teknologis indvirkning på forretningsverden

  Hvordan brugen af digitale værktøjer skaber en ny organisatorisk standard.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Gør printmedier til jeres hemmelige våben for succes

  Kvalitetsprintmedier er jeres hemmelige våben til at engagere jeres kunder i 'det nye normale'.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Øg jeres virksomheds produktivitet med Canon

  Hos Canon kender vi de udfordringer, som virksomheder står over for i dag. Derfor er vi her for at tilbyde jer en printportefølje, der kan hjælpe jeres virksomhed med at øge produktiviteten.

  19 Jan 2021

 • Artikel

  Leverer høj kvalitet uden at gå på kompromis

  Hjælper jer med at imponere kunderne uden at ruinere jer.

  20 Jan 2021

 • Er I usikre på, hvilke produkter I har brug for til jeres virksomhed?