ARTIKEL

Enkel, driftssikker og hurtig: Sådan hjælper vores printportefølje jeres virksomhed med at øge produktiviteten

Med tanke på produktivitet

Små forsinkelser vokser sig nemt store. I løbet af en arbejdsdag støder vi alle på problemer med teknologien, som sætter os tilbage. Uanset om det er at forsøge at forstå, hvordan den fungerer, vente på, at den indlæser, håndtere en fejl, vente på en opdatering eller vente på IT-afdelingen. Jeres virksomhed har brug for teknologi, der hjælper medarbejderne med at få arbejdet gjort så produktivt som muligt. Når det gælder dokumenthåndtering, lige fra print af en brochure til scanning af en kvittering, har man brug for løsninger, der er enkle, driftssikre og hurtige.

Efterhånden som virksomheder vænner sig til at have en mere spredt arbejdsstyrke, er det vigtigt at overveje den værdi, som jeres enheder tilbyder. Det giver måske ikke mening at have en hel flåde på et hovedkontor, men i stedet investere i færre enheder, som giver højere produktivitet, så de opfylder jeres lokale behov. Som eksperter inden for teknologi til arbejdspladsen har vi brugt tid på at udvikle en portefølje med produktivitet som en prioritet. Vores nyeste multifunktionsprintere, imageRUNNER ADVANCE C5800- og imagePRESS C170-serien, gør dette til praksis på delte arbejdspladser.

Enkel brugeroplevelse

Vores portefølje er designet til at være så nem at bruge som muligt med ensartet interface og brugeroplevelse, uanset hvilken enhed I bruger. Det gør det nemt at introducere ny teknologi for jeres medarbejdere, hvor de ikke behøver lære ny funktionalitet. Samtidig betyder interfacets enkelhed, at de mister mindre tid på at navigere i funktionerne.

Vi bestræber os på, at jeres arbejdsstyrke kan spare tid i de daglige handlinger, hvor vores multifunktionsprintere giver jeres teams mulighed for at oprette genveje på interfacet, så brugerne hurtigt kan få adgang til ofte anvendte handlinger. Maskinindlæring gør det også muligt for enhederne at huske foretrukne scannings-, print- og finishing-indstillinger, hvilket sparer medarbejderne værdifuld tid på genindtastning af oplysninger til almindelige job. Vi vil gerne hjælpe jer med at skære ned på at skulle gentage scanningsjob, så vi bruger innovativ scanningsteknologi til at reducere risikoen for fejl. Vores nyeste kontorprinter indeholder specialbelagt glas, der forhindrer scanneren i at tiltrække støv og snavs, mens registrering af forkert fremføring forhindrer, at dokumenterne scannes, når de er skæve, selv hvis et hæftet dokument indføres ved en fejl.

Med tanke på produktivitet

Garanteret driftssikkerhed

Jeres medarbejdere ønsker at udnytte deres kontorbesøg bedst muligt, så det er vigtigt, at I kan garantere oppetid og sikre, at enhederne fungerer, når det er nødvendigt. Med en mangeårig ekspertise inden for print kan vi tilbyde prisvindende teknologi, der er designet til at minimere problemer og holde teknologien kørende. Som jeres betroede partner kan vi også yde den support og service, I har brug for til effektivt at håndtere alle de problemer, I oplever.

Hurtig kontorproduktion til hverdagsbrug

Til jeres delte arbejdsområde tilbyder imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien avancerede scannings- og printhastigheder, der holder jeres virksomhed kørende så produktivt som muligt. Med en hastighed på op til 70 sider pr. minut for print og 270 ipm for scanning tilbyder imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien hurtig og effektiv produktion til jeres medarbejdere. Enheden kan effektivt scanne blandede medier, så jeres medarbejdere kan batchscanne endnu hurtigere.

Smarte softwarefunktioner, herunder formater, der kan genbruges, og automatisk filnavngivning fra stregkodedata, fjerner det manuelle element fra navngivning, behandling og deling af dokumenter med kolleger. Med færre medarbejdere på kontoret er det sandsynligt, at central hardware kan bruges mindre hyppigt, hvilket betyder, at enheder ofte går i dvale. For at forhindre at medarbejdere skal vente på enheden, har vi indbygget dvalegendannelse, som giver mulighed for en Quick Start på 4 sekunder og 6 sekunders fra maskinen tændes.

Kreativt print uden mellemled

Når I arbejder med en stram deadline for at gøre dokumenter klar til et kundemøde, en præsentation eller et arrangement, kan outsourcing af printkrav tilføje endnu et lag af bekymringer og forsinkelse. Med muligheden for at printe kvalitetsdokumenter internt kan I spare værdifuld tid og være bedre forberedte. Vi tilbyder en række printløsninger, der kan hjælpe med at parre hverdagens printbehov med muligheden for at producere professionel printkvalitet internt.

Vores seneste lancering, imagePRESS C170-serien, leverer det bedste fra begge verdener. Den er udstyret med teknologi til at levere hurtig, effektiv, daglig kontorproduktion, med også til at forberede mere kreative formater. Denne enhed giver jer mulighed for at bygge bro og udvide jeres printmuligheder, samtidig med at I undgår forsinkelser i forbindelse med en tredjeparts-outsourcer. Dette sparer ikke blot jeres virksomhed penge, men brugerne kan også effektivt fremstille forskellige applikationer selv på et enkelt besøg på kontoret.

Hos Canon ønsker vi at give jer teknologien til at fuldføre arbejdet så effektivt som muligt, og derfor har vi designet vores portefølje, så I kan spare tid på alle stadier. Vi ved, at små forsinkelser vokser sig store, så vi fokuserer også på detaljerne, herunder integrationen af innovativ scannings- og printteknologi, der kan skære ned på manuelle opgaver, øge effektiviteten og gøre livet lettere for jeres teams.

Opdag, hvordan imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien leverer driftssikker produktivitet til jeres delte arbejdsplads.

Eller find ud af, hvordan imagePRESS C170-serien hjælper jer med effektivt at producere professionelle, printede applikationer internt.

Relaterede produkter og løsninger

Se mere

Er I usikre på, hvilke produkter I har brug for til jeres virksomhed?