Artikel

Tre måder, hvorpå vores nye printere gør jer klar til fremtidens arbejdsplads

Article 7 headline

Var 2020 forandringens år? Det var helt sikkert et år med begivenheder uden fortilfælde, der har forandret verden. Men vi kan hævde, at forandring i sig selv ikke var en unik egenskab for 2020, faktisk er det blevet vores eneste konstant. 2020 accelererede mange af de spirende tendenser, vi oplevede på arbejdspladsen. Mens hjemmearbejde og mobilt arbejde er blevet mere og mere populært i de seneste år, blev det nødvendigt at fjernarbejde under nedlukningerne, hvilket ændrede kontoret fra standardarbejdsstedet til et blandt mange muligheder. Det har haft en grundlæggende indvirkning på, hvordan vi bruger kontoret, og hvad vi har brug for fra kontorteknologi. Oplevelsen tvang også mange virksomheder til at fremskynde deres eksisterende digitale transformationsplaner for at give medarbejderne de digitale værktøjer til at bevare forbindelsen og arbejde effektivt, uanset hvor de befinder sig.

Selvom der er færre af os, der arbejder på centraliserede kontorer verden over, vil kontorer fortsat være en vigtig del af vores forretningsfremtid. Men for at opfylde nutidens arbejdsbehov skal kontorprintere tilpasses. Derfor har vi hos Canon udviklet vores portefølje, så vi kan imødekomme jeres skiftende udfordringer. Vores seneste lanceringer, imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serien, er designet til at give jer værktøjerne til at trives i et landskab, der er under forandring.

Forbinder jeres teams, uanset hvor de er

Den mest åbenlyse tendens, der er accelereret i 2020, er fjernarbejde, distribueret eller "spredt" arbejde – hvorved medarbejderne ikke længere behøver være bundet til en fysisk placering. Den nye måde at arbejde på, der allerede var under opsejling før pandemien, tog yderligere fart og cementerede tendensen under de globale nedlukninger. For print har dette vigtige konsekvenser – det, kunderne har brug for fra deres printere på hovedkontoret, forandrer sig.

For at opfylde nutidens hybride arbejdsstil skal en printer være udstyret med nye funktioner for at gøre den til en hub for både print og digitale workflows. Canons portefølje er designet med henblik på effektivt hybridarbejde. Vores smarte multifunktionsprintere er bygget med den nyeste teknologi til dokumentregistrering og -behandling og indbygget, avanceret cloud-tilslutning til fælles cloud-lagring og workflow-anvendelse. Det betyder, at medarbejderne nemt kan omdanne printdokumenter til digitale kopier, som kan gemmes i tjenester som OneDrive eller Dropbox eller tilsluttes direkte til virksomhedens workflows, f.eks. SAP's Concur. Denne forbedrede forbindelse sikrer, at oplysninger er tilgængelige for kollegaer uanset deres placering, og understøtter mere effektivt arbejde hvor som helst.

En ny definition af fremtidens arbejdsplads med Canon

Øget produktivitet ved kontorbesøg

Med flere medarbejdere, der arbejder eksternt, er det sandsynligt, at de, når de kommer ind på kontoret, vil have udført specialopgaver, de ikke kan udføre hjemmefra. En af disse er at printe eller digitalisere fysiske dokumenter, der skal leveres til hovedkontoret, især i store volumener. Det, medarbejderne har brug for, er driftssikre og produktive enheder, der kan hjælpe dem med at udføre disse opgaver så effektivt som muligt. Derfor har vi bygget på vores avancerede imageRUNNER ADVANCE-dna for at lancere imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien. Det er den hidtil hurtigste imageRUNNER ADVANCE DX-printer med 70 sider/min. kombineret med 270 ipm-scanning for at levere den mest produktive oplevelse.

I mellemtiden ved vi, når det kommer til marketingmateriale, at mange af vores kunder outsourcer produktionen. Men det kan medføre unødvendige forsinkelser. Med imagePRESS C170 kan I springe over kompleksiteten ved en tredjepart og selv skabe kundeorienterede applikationer – fra bannere til brochurer – internt, selv når de kræver komplekse finishing-funktioner. Det betyder, at medarbejderne udnytter deres tid bedst muligt på kontoret ved at producere det, de har brug for, der på stedet.

Engagér jeres kunder med kreativ kommunikation

Denne evne er også afgørende for at opfylde de nye krav i kundeoplevelseslandskabet. Med så meget forstyrrelse i vores traditionelle arbejdsvaner og færre muligheder for at kommunikere med kunder personligt har virksomheder brug for mere effektive måder at holde kunderne engagerede på. Men virkeligheden er, at kreativ kommunikation også skal balanceres mod stramme budgetter, især i kølvandet på pandemien.

Vi forstår, at printkommunikation har en højere pris, især når det drejer sig om outsourcing af produktion. Derfor er imagePRESS C170-serien designet til at opfylde hverdagens kontorbehov, men også til at give jer mulighed for at eksperimentere med at producere mere kreative, eksterne aktiver af høj kvalitet internt. Dette giver jer ikke blot mulighed for at udforske nye måder at skabe gennemslagskraft på, men også for at undgå omkostningerne, der er forbundet med en outsourcingpartner.

imagePRESS C170-serien kan håndtere forskellige formater, herunder A4- og A3-standardformat, kuverter, medier på op til 350 g/m2 og et omfattende udvalg af professionelle finishing-funktioner. Valg af en enhed, der kan printe forskellige formater med bedre finish og bedre farver, kan være en vigtig konkurrenceparameter.

Leverer transformation, kvalitet og hastighed

På baggrund af konstante forandringer investerer vi altid i udviklingen af nye produkter, der er designet til at passe til jeres skiftende behov. Med imageRUNNER ADVANCE DX C5800- og imagePRESS C170-serierne har vi udviklet to smarte multifunktionsprintere, der er designet til at vise vores ekspertise inden for problemfri integration af dokumentworkflows og intelligent print- og scanningsteknologi, der er skræddersyet til jeres behov.

Vores enheder fungerer fortsat som digitale transformationskatalysatorer, og for imageRUNNER ADVANCE DX C5800 er de uovertrufne, når det gælder driftssikker, hurtig og nem dokumentdigitalisering. imagePRESS C170 er den perfekte løsning til virksomheder, der ønsker at producere kreativt output og kundekommunikation i høj kvalitet på en lang række medier internt.

Få mere at vide om, hvordan vores nyeste printere understøtter jeres digitale transformationsrejse.

Er I interesseret i at prale af jeres evner inden for professionelt print? Få mere at vide om, hvordan imagePRESS C170 er designet til at hjælpe jer med at levere kvalitetsprint internt.

Relaterede produkter og løsninger

Se mere

 • ARTIKEL

  Teknologi til en mere produktiv arbejdsplads

  Hvordan bidrager teknologi til en øget produktivitet på arbejdspladsen?

  20 Jan 2021

 • Artikel

  Leverer høj kvalitet uden at gå på kompromis

  Hjælper jer med at imponere kunderne uden at ruinere jer.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Den digitale transformation af den hybride arbejdsplads med print

  Transformation af print for at opfylde jeres hybride arbejdsbehov.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Gør printmedier til jeres hemmelige våben for succes

  Kvalitetsprintmedier er jeres hemmelige våben til at engagere jeres kunder i 'det nye normale'.

  20 Jan 2021

 • Er I usikre på, hvilke produkter I har brug for til jeres virksomhed?