CANON EOS C70

Imponerende billedkvalitet

4K Super 35mm DGO-sensoren i EOS C70 omfatter vores innovative Dual Gain Output-teknologi, der først blev introduceret i C300 Mk III, og som leverer enestående ren billedkvalitet ved svag belysning samt over 16-stops dynamikområde.

Imponerende billedkvalitet

EOS C70-hovedenhed

En Dual Gain Output-sensor, der leverer mere

På DGO-sensoren vil hver pixel udlæse billedet med to forskellige forstærkningsniveauer, en høj og en lav, som derefter vil blive kombineret for at skabe et enkeltbillede. Udlæsningen med den højere forstærkning er optimeret til at fange rene detaljer i mørkere områder, mens udlæsningen med den lavere forstærkning er optimeret til at fange detaljerne i lysere områder. Når de kombineres med nøjagtighed på pixelniveau, bevares og forbedres detaljerne og kvaliteterne ved både højlys og svagt lys, hvilket gør det muligt for kameraet at opnå et imponerende højere dynamikområde på op til 16+ trin.

I modsætning til Dual ISO fungerer fordelene ved DGO over et bredere ISO-område, hvilket maksimerer dynamikområdet og billedkvaliteten, uanset hvilket miljø du optager i.

Den nye DGO-sensor er også kompatibel med Dual Pixel AF, hvilket giver brugeren større frihed til at opnå det ønskede billede.

DGO-sensor, High Dynamic Range

Understøttelse af HDR-optagelse

Nyd op til 16+-stops dynamikområde, når du optager i Canon Log 2, med egenskaber tæt på film, der maksimerer skaleringsfleksibiliteten og skyggedetaljer.

Canon Log 3 giver også et enestående dynamikområde, samtidig med at det giver et mere effektivt skaleringsworkflow og minimerer skyggestøj.

EOS C70 er også udstyret med Hybrid Log-Gamma (HLG) og Perceptual Quantization (PQ), som giver øjeblikkelig intern optagelse af HDR-optagelser uden skalering.

Naturlig og ægte farvevidenskab

Canons Cinema EOS-system er kendt for farvevidenskab, der producerer varme, naturlige hudtoner og organiske farver. EOS C70 har også en række indstillinger for farvematrix, der passer til andre kameratyper og -modeller.

EOS C70, organisk farveproduktion

LUT-understøttelse

Ud over Canons indbyggede Cinema EOS-lookup tables kan du importere brugerdefinerede 3D LUT-filer til intern optagelse, så du får endnu mere effektive workflows i farve-pipelinen.

EOS C70, videooptagelse med LCD-skærm, mand ved søen

TAL MED VORES TEAM

Vil du kontaktes af en Canon-repræsentant?

Udfyld den korte formular nedenfor for at blive kontaktet af en produktspecialist fra Canon.

Relaterede artikler

 • En mountainbiker udfører et stunt i luften med solen i baggrunden. Billedet er taget nedefra og indrammet af røde valmuer og græsser på bjergsiden

  ARTIKEL

  Filmoptagelse med 8K og oversamplet 4K på Canon EOS R5

  I de første videooptagelser med Canon EOS R5 udforskede Martin Bissig og Ivan D’Antonio, hvordan dets 8K-funktioner reducerer optagelsestiden og udvider de kreative muligheder.

 • Film making, EOS C70

  ARTIKEL

  Kvinder inden for filmproduktion: Sådan træder man ind i branchen

  Førende kvindelige filmskabere afslører, hvordan de fik deres store gennembrud i filmbranchen og giver råd til kvinder, der håber at kunne følge i deres fodspor.